Δεν σου πάει το μυαλό που έχουμε δει τον δάσκαλο απ’ τις Άγριες Μέλισσες | Video

20:16 30/10/2019 - Πηγή: iPop

Ο δάσκαλος απ’ τις «Άγριες Μέλισσες» μας έχει κερδίσει με τον ρόλο του ως «Λάμπρος», λιγάκι μας εκνευρίζει που άφησε τη Λενιώ ενώ της είχε υποσχεθεί αγάπες και γάμους… Αλλά περιμένουμε μέχρι να λυθεί κι αυτό το μυστήριο. Μέχρι τότε, όμως, «σπάσαμε» το κεφάλι μας να βρούμε τι μας θυμίζει και πού τον έχουμε ξανά δει. 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον με την ερμηνεία του ως ο δάσκαλος απ’ τις «Άγριες Μέλισσες», ο δάσκαλος του Διαφανίου και το love

story του με την Λενιώ. Ναι, μας έχει γοητεύσει.

Όσα αποκάλυψε η Mαρία Κίτσου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη!

Αλλά πού τον έχουμε ξανά δει;;; Τι μας θυμίζει;;; Πού τον βλέπουμε ακόμη και σήμερα με ένα διαφορετικό look; Ο «Λάμπρος» ή αλλιώς ο δάσκαλος απ’ τις «Άγριες Μέλισσες» ή απλά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε τον… Ταρζάν σε μια διαφήμιση για καραμέλες για τον λαιμό.

Κι όμως! Ο ηθοποιός ήταν πρωταγωνιστής μιας πολύ γνωστής διαφήμισης για τις καραμέλες και ίσως θα πρέπει να δεις το video δύο φορές για να καταλάβεις ότι είναι το ίδιο πρόσωπο.

Ο δάσκαλος από τις «Άγριες Μέλισσες» σε ρόλο Ταρζάν:

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος είναι πολυτάλαντος! Όπως δήλωσε ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μια εποχή τραγουδούσε επαγγελματικά κι άνοιγε το πρώτο πρόγραμμα στα μπουζούκια ενώ είχε δουλέψει και στα χωράφια για να βοηθήσει την οικογένεια του.

Έχω μεγαλώσει σε αγροτική οικογένεια. Όποτε χρειαζόταν, έβοσκα γίδια και τυροκομούσα. Πριν πάω φαντάρος τραγουδούσα επαγγελματικά, άνοιγα το πρώτο πρόγραμμα στα μπουζούκια

Εμείς πάντως προς το παρόν, θα συνεχίσουμε να τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του «Λάμπρου» και αναμένουμε την εξέλιξη της σχέσης του με τη Λενιώ!

Για όσες πάντως ενδιαφέρονται… ο ηθοποιός είναι μόνος του αυτή την περίοδο… όπως αποκάλυψε και ο ίδιος καθώς δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο ώστε να υποστηρίξει μία σχέση και δώσει την πρέπουσα σημασία!

Διάβασε όσα είπε στη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Όσα αποκάλυψε ο δάσκαλος απ’ τις Άγριες Μέλισσες!

Το άρθρο Δεν σου πάει το μυαλό που έχουμε δει τον δάσκαλο απ’ τις Άγριες Μέλισσες | Video| Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα