Δες το trailer της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν

14:08 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να απολαμβάνει ακόμη τις διακοπές της, ωστόσο ο καιρός πλησιάζει και η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά. Δες το trailer της Ελένης Μενεγάκη για την εκπομπή της στον Alpha!

Η παρουσιάστρια βρέθηκε για λίγες ημέρες στην Αθήνα

προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα του trailer της εκπομπής της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Άφησε για λίγο τα μπάνια, τον ήλιο και τα υπέροχα νησιά μας και λόγω δουλειάς επέστρεψε στην Αθήνα. Για να φύγει πάλι!

Το trailer της Ελένης Μενεγάκη κυκλοφόρησε σήμερα Τρίτη και είναι γεμάτο… καρδιές κι αγάπη! Συγκεκριμένα, όπως βλέπουμε στο video, το trailer ξεκινά με ένα κοριτσάκι που σχηματίζει μια καρδιά σε ένα χαρτί. Κι αυτή η καρδιά μας ακολουθεί σε όλο το trailer, σε διάφορα στιγμιότυπα της καθημερινής ζωής, όπου και όπως μπορείς να φανταστείς.

Το trailer τελειώνει με την Ελένη Μενεγάκη, η οποία σχηματίζει τη δική της καρδιά και προετοιμάζει τους τηλεθεατές για την επιστροφή της.

Δες το trailer της Ελένης Μενεγάκη:

View this post on Instagram

"Ελένη". Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha. #eleni #alphanewseason #alphatv

A post shared by Alpha TV (@alphatv) on Aug 20, 2019 at 1:26am PDT

Η εκπομπή θα λέγεται «Ελένη» και προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Αναφορικά με το ποιοι θα είναι οι συνεργάτες της… πολλά τα ονόματα που ακούγονται αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι θα σταθούν στο πάνελ δίπλα της. Σίγουρα θα υπάρχουν ορισμένες αλλαγές, καθώς  φαίνεται πως αποχωρούν ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ επιστρέφει στο πάνελ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Όπως είχε αναφερθεί «Στην φωλιά των Κου-Κου» , η Ελένη Μενεγάκη έψαχνε από το Πάσχα ένα αγόρι και ένα κορίτσι προκειμένου να βρίσκονται στο πάνελ της, τη νέα σεζόν.

Για να δούμε…

Μέχρι τότε η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της με την οικογένειά της, χαλαρώνει και γεμίζει τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Και φυσικά, μοιράζεται με τους followers της στο Instagram στιγμές από τις διακοπές της και την οικογένειά της, χωρίς φυσικά να δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών της.

Πριν από μια μέρα μάλιστα, ανέβασε μια φωτογραφία με τις κόρες της από την όμορφη Κεφαλονιά!

View this post on Instagram

Στην Κεφαλονιά με τα κορίτσια μου #nofilter #family #holidays #summer #kefallonia #instagreece #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Aug 18, 2019 at 7:17am PDT

Το άρθρο Δες το trailer της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα