Δολοφονία Έλληνα πρέσβη: Ο αστυνομικός οδηγούσε 24 ώρες για να βρει πού θα ξεφορτωθεί την σορό

09:32 2/1/2017 - Πηγή: iPop

Νέες πληροφορίες που προκαλούν σοκ βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά την δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη. Ο δολοφόνος αστυνομικός αφού διέπραξε το έγκλημα οδηγούσε 24 ώρες προκειμένου να βρει πού θα ξεφορτωθεί τη σορό.

Τα εν λόγω στοιχεία μεταδίδονται απ’ την εφημερίδα Estadao, η οποία επικαλείται πληροφορίες απ’ το Globo

tv. Ο αστυνομικός Sérgio Gomes Moreira Filho οδηγούσε 24 ώρες για να βρει το κατάλληλο μέρος να ξεφορτωθεί τη σορό του Έλληνα πρέσβη.

Ειδικότερα, ο 29χρονος οδήγησε με το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο Έλληνας πρέσβης 300 χιλιόμετρα και έφθασε μέχρι την ορεινή πόλη Νόβα Φριμπούργο. Ωστόσο, αποφάσισε εν τέλει να επιστρέψει στη Νόβα Ιγουάτσου και να πυρπολήσει το όχημα μαζί με τη σορό του πρέσβη κάτω από μια γέφυρα.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύντροφος του κ. Αμοιρίδη έβαλε την κόρη της για ύπνο και δεν αντιλήφθηκε τι είχε γίνει. Την επόμενη μέρα είδε το αίμα στον καναπέ και τότε ήταν που έμαθε για την δολοφονία απ’ τον αστυνομικό εραστή της.

Η ίδια αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της στην δολοφονία, όμως, οι Αρχες θεωρούν ότι εκείνη έδωσε την εντολή. «Μου μοιάζει για ένα άτομο που γνώριζε τι έκανε, ήταν σίγουρη ότι αστυνομία δεν θα εξιχνιάσει το έγκλημα» είπε ο αστυνομικός Evaristo Magalhães.

Η εφημερίδα αναφέρει, τέλος, ότι ο τρίτο άτομο που κρατείται είναι ανιψιός και όχι ξάδερφος του αστυνομικού. Ο ίδιος λέει ότι η Φρανσουάζ είδε τη σορό τυλιγμένη σε χαλί, ενώ προσθέτει πως εκείνη τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει εάν αποκαλύψει κάτι στις Αρχές.

Photo: Reuters

The post Δολοφονία Έλληνα πρέσβη: Ο αστυνομικός οδηγούσε 24 ώρες για να βρει πού θα ξεφορτωθεί την σορό appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα