Δροσερή αναπνοή σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα

14:39 30/3/2016 - Πηγή: iPop

Για να έχεις δροσερή αναπνοή πρέπει να προσέχεις και τι τρως αλλά και τις συνήθειες που έχεις. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως από τότε που άρχισες το κάπνισμα η αναπνοή σου δεν είναι τόσο ευχάριστη όσο στο παρελθόν. Τι κάνεις; Υπάρχουν απλά κόλπα τα οποία θα σε βοηθήσουν και εμείς θα σου τα παρουσιάσουμε.

Απλά tips τα οποία θα σε βοηθήσουν να έχεις δροσερή αναπνοήΚαλό θα ήταν να κόψεις τις κακές συνήθειες: Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια εκτός από τα καλύτερα τα σπίτι τα οποία έχουν κλείσει,
έχουν βλάψει και την αναπνοή σου.
Μαγειρική σόδα: Το κόλπο είναι απλό. Πριν βγεις από το σπίτι γέμισε ένα ποτήρι με νερό και ρίξε μια κουταλιά μαγειρική σόδα. Κάνε γαργάρες με το μείγμα και θα παρατηρήσεις αμέσως πως θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
Πως τα πας με τα μπαχαρικά; Το γαρύφαλλο ή ο μάραθος θα μπορούσαν στην περίπτωση σου να βοηθήσουν πολύ. Η ποσότητα που θα χρειαστείς είναι σαφώς μικρή. Απλά βάλε το μπαχαρικό στο στόμα σου και δάγκωσε το.
Μαϊντανός ο φρέσκος: Η φρέσκια εκδοχή του μαϊντανού περιέχει χλωροφύλλη η οποία μπορεί μέσα σε δευτερόλεπτα να εξαφανίσει την δυσάρεστη αναπνοή. Κόψε, λοιπόν, λίγα μόνο φυλλαράκια και κατανάλωσε τα ωμά. Μάσησε τα καλά και θα δεις πόσο πιο ευχάριστα θα νιώσεις.

The post Δροσερή αναπνοή σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα