Δυσκολεύεσαι να κλείσεις ξενοδοχείο σε κάθε σου ταξίδι; – Αυτό το νέο viral TikTok hack σου λύνει τα χέρια!

15:13 23/11/2022 - Πηγή: iPop

Σχεδιάζεις το επόμενο ταξίδι σου και δε βρίσκεις το κατάλληλο κατάλυμα για να μείνεις; Σταμάτα να αγχώνεσαι! Με αυτό το χρήσιμο κόλπο στο TikTok θα λυθούν όλα σου τα προβλήματα και θα απολαύσεις την διαμονή σου πιο πολύ από ποτέ!

Η Jessica Tsoi κατάφερε να γίνει viral στο TikTok με ένα μόνο βίντεο στο οποίο μοιράζεται με τους υπόλοιπους χρήστες τη στρατηγική της για την οργάνωση του επόμενου ταξιδιού σου!

Η δημοφιλής πλατφόρμα είχε μεγάλο αντίκτυπο στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Οι χρήστες μοιράζονται διαρκώς βίντεο με ταξιδιωτικά tips

και hacks σχεδόν για τα πάντα, από την εξοικονόμηση χρημάτων σε αεροπορικά τέλη έως τον καλύτερο τρόπο επιλογής προορισμού για το επόμενο ταξίδι σου.

Το TikTok βοήθησε, επίσης, ορισμένους προορισμούς να εκτιναχθούν σε δημοτικότητα μετά την προβολή τους στην εφαρμογή. Είναι μια εξαιρετική πηγή για την οργάνωση και την έμπνευση σχετικά με τα ταξίδια.

Η Jessica Tsoi, μάλιστα, έχει ένα hack που θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο κατάλυμα!

Το κόλπο στο TikTok που θα σε σώσει στα ταξίδια σου!

Όταν προγραμματίζουμε ένα ταξίδι η σειρά που ακολουθούμε είναι η εξής: Ο προορισμός, κράτηση σε ξενοδοχείο ή Airbnb και, στη συνέχεια, ξεκινάμε να οργανώνουμε τις μέρες μας με τα αξιοθέατα, τα μουσεία, τα πάρκα και τα εστιατόρια που θέλουμε να επισκεφτούμε.

Ωστόσο, το πρόβλημα με αυτό είναι ότι το κατάλυμα που έχουμε κάνει την κράτηση μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι κοντά σε κανένα από τα πράγματα που θέλουμε να δούμε και να κάνουμε. Ακριβώς επειδή ένα ξενοδοχείο έχει κορυφαία βαθμολογία ή ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε καλή τοποθεσία, δεν σημαίνει ότι είναι κοντά στα ενδιαφέροντα τα δικά σου.

Η λίστα με τα 12 πιο αγαπημένα πράγματα που λατρεύουμε στα ταξίδια στο εξωτερικό

Στο βίντεο της, λοιπόν, συνιστά να ακολουθήσεις αντίστροφη τακτική στο ταξίδι σου.

«Έχει πέσει στην αντίληψή μου ότι δεν σχεδιάζουν όλοι ένα ταξίδι με αυτόν τον τρόπο. Και από τότε που άρχισα να το δοκιμάζω, δεν μπορώ να το σταματήσω!», αποκαλύπτει στο TikTok.

Αντί να κλείσεις το δωμάτιό σου πρώτα, είναι ίσως πιο πρακτικό να χρησιμοποιήσεις το Google Maps για να δημιουργήσεις τη διαδρομή που θέλεις να ακολουθήσεις.

@jessicawantsanap The best (practical) way to plan a trip! #planningatrip #tripplanning #travel #traveltiktok #travelplanner #travelplanning #hotels #airbnb #googlemaps #googlemymaps #maps #wheretostay #travellife #realistic #realtalk #practical #practicalplanner #20s #twenties #mid20s #midtwenties #sf #bayarea #tips #advice #advicetiktok ♬ I Ain't Worried – OneRepublic

Αυτό το δωρεάν εργαλείο από την Google σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον δικό σου προσαρμοσμένο χάρτη και να αφήσεις μια καρφίτσα στις τοποθεσίες που θέλεις να επισκεφτείς.

Η Tsoi προτείνει, μάλιστα, να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα ομαδοποιώντας τις καρφίτσες σου και κωδικοποιώντας τις με βάση τα αξιοθέατα που θέλεις να επισκεφτείς, τα εστιατόρια που θέλεις να δοκιμάσεις και τα μεταφορικά μέσα που θα χρησιμοποιήσεις.

Αφού το κάνεις αυτό, μπορείς να αποθηκεύσεις τον προσαρμοσμένο χάρτη σου, να τον μελετήσεις κι εκεί όπου δεις πως συγκεντρώνονται οι περισσότερες καρφίτσες είναι και η καλύτερη τοποθεσία για να μείνεις!

5+1 πράγματα που δεν πρέπει να αγοράσεις ποτέ από το εξωτερικό ή το αεροδρόμιο

Η Tsoi συνιστά, επίσης, να κάνεις μια αναζήτηση στην Google για τις καλύτερες περιοχές στον προορισμό που επισκέπτεσαι και να τις συγκρίνεις με τον δικό σου χάρτη. Έπειτα, μπορείς να μεταβείς στο site της αρεσκείας σου και να κάνεις την κράτησή σου στο κατάλυμα που σου αρέσει!

Unsplash/ Savvas Kalimeris Ποιο είναι το όφελος από το να ακολουθήσεις αυτό το κόλπο;

Η οργάνωση του ταξιδιού σου με αυτόν τον τρόπο έχει πολλά οφέλη.

Πρώτον, σου επιτρέπει να βρεις ένα μέρος για να μείνεις σε μια περιοχή που είναι πραγματικά κοντά στα αξιοθέατα που θέλεις να δεις, ώστε να μην χρειαστεί να πληρώνεις ταξί ή εισιτήριο στα ΜΜΜ κάθε μέρα.

Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο μπορείς να αποφύγεις να πληρώσεις υπερβολικά για ένα ξενοδοχείο που ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία, αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να μην είναι στην τοποθεσία που θέλεις εσύ.

Η εξερεύνηση του χάρτη σε βοηθά να εξοικειωθείς και με τον προορισμό πριν πας, κάνοντας την εμπειρία σου πιο εύκολη και πιο γρήγορη μόλις φτάσεις.

Ακολουθώντας αυτό το viral TikTok hack, πίστεψέ με η οργάνωση του επόμενού σου ταξιδιού θα είναι παιχνιδάκι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Δυσκολεύεσαι να κλείσεις ξενοδοχείο σε κάθε σου ταξίδι; – Αυτό το νέο viral TikTok hack σου λύνει τα χέρια! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δυσκολεύεσαι, – Αυτό, TikTok,dyskolevesai, – afto, TikTok