«Έχεις γράμμα!» – Αυτά τα Χριστούγεννα, στείλε μια κάρτα μέσω του Καθ’ Οδόν σε έναν άστεγο φίλο!

14:01 19/11/2021 - Πηγή: iPop

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και σίγουρα είναι οι αγαπημένη γιορτή όλων μας. Οικογενειακές μαζώξεις, γέλια, τραγούδια, χαρά, αγάπη και πολύ φαί! Έτσι τα περνάμε και γι’ αυτό τα λατρεύουμε! Στολίζουμε δέντρο, ανταλλάζουμε δώρα και δείχνουμε την αγάπη μας στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Πόσο όμορφο είναι αυτό και πόσο τυχεροί είμαστε. Φέτος, όμως, μην ξεχάσεις να κάνεις μία καλή πράξη! Στείλε ένα γράμμα μέσω του Καθ’ Οδόν σε έναν άστεγο και κάνε τον χαρούμενο!

Μία κίνηση τόσο απλή για σένα, αλλά τόσο σημαντική για κάποιον άλλον!

Καθώς περπατάς στην καρδιά της Αθήνας συναντάς σε κάθε γωνιά ανθρώπους που ικετεύουν για βοήθεια. Άλλοι με βρώμικα ρούχα, άλλοι με παιδιά, άλλοι με προβλήματα υγείας, ικετεύουν για μια ματιά, για ένα περίσσευμα καλοσύνης, που όλο στερεύει γι’ αυτούς τους ανθρώπους στις μέρες μας.

Το Καθ’ Οδόν είναι μια Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που έχει δημιουργήσει ένα πυρήνα προσφοράς προς τους αστέγους της Αθήνας, ανεξαρτήτως φύλου, θρησκεύματος και εθνικότητας. Αυτή η προσπάθεια είναι ένα από τα πνευματικά παιδιά της Α’ Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας και φέτος τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει για άλλη μία φορά δράση!

Αυτά τα Χριστούγεννα, στείλε μια κάρτα μέσω του Καθ’ Οδόν σε έναν άστεγο και κάνε τον χαρούμενο!

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Τα βήματα είναι πάρα πολύ απλά και γρήγορα!

Φτιάξετε μια κάρτα ή να γράψετε ένα μικρό ενθαρρυντικό σημείωμα και στείλε το μέσω ταχυδρομείου στο Καθ’ Οδόν, email (scan/photo) ή χέρι με χέρι. Εκείνοι θα φροντίσουν αυτή η κάρτα ή το σημείωμα να δοθεί σε έναν άστεγο της πόλης μας μαζί με το Χριστουγεννιάτικο πακέτο που θα του δώσουν τις μέρες των Χριστουγέννων!

Μπορείς να στείλεις την κάρτα ή τις κάρτες σου (!) στο:

Καθ’ Οδόν Α.Μ.Κ.Ε
(Παραλήπτης: Κουφός Χρήστος)
Λεωφόρος Αμαλίας 50
10558 Αθήνα
ή στο [email protected]

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Καθ’ Οδόν/ On the Way (@on_the_way_athens)

Υ.Γ. Πέρσι οι άνθρωποι που έλαβαν τις κάρτες χάρηκαν πολύ και εκτίμησαν αυτή την κίνηση. Μια τόσο μικρή πράξη μπορεί να γίνει ανεκτίμητη! Φτιάξε την κάρτα σου και ζωγράφισε ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του συνανθρώπου σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφτείς την επίσημη ιστοσελίδα του Καθ’ Οδόν, να παρακολουθείς τις δράσεις τους γίνοντας μέλος στην ομάδα τους στο Facebook και χαρίζοντας τους ένα follow και στο Instagram. Γιατί οι καλές πράξεις δεν πρέπει να γίνονται μόνο τα Χριστούγεννα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Έχεις γράμμα!» – Αυτά τα Χριστούγεννα, στείλε μια κάρτα μέσω του Καθ’ Οδόν σε έναν άστεγο φίλο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα