«Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα»: Η Jessica Biel μιλά για την απιστία και τις δυσκολίες στον γάμο της με τον Justin Timberlake

11:27 9/5/2022 - Πηγή: iPop

Η Jessica Biel μίλησε για τον γάμο της με τον Justin Timberlake και με απόλυτη ειλικρίνεια παραδέχτηκε ότι μετά τις φήμες που ξέσπασαν και ήθελαν τον σύζυγό της να την απατά, η σχέση τους δεν είναι και στα καλύτερά της.

Το ζευγάρι, που έχει αποκτήσει και δύο γιους, τον Silas και τον Phinneas, παντρεύτηκε το 2012 σε μια πολυτελή τελετή στην Ιταλία και παρόλο που

ο γάμος τους είχε πολλά «σκαμπανεβάσματα», η Biel αποκάλυψε ότι, πλέον, είναι πιο «ευτυχισμένη» από ποτέ.

Η Jessica Biel μιλά για τον Justin Timberlake και αποκαλύπτει όσα συμβαίνουν στη σχέση τους

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Access Hollywood, η Jessica Biel μίλησε ανοιχτά για την επερχόμενη επέτειο του γάμου της με τον σύντροφό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Η Biel αναγνώρισε ότι ο χρόνος «πέρασε», λέγοντας ότι είναι «πολύ περήφανη» για τον γάμο της.

«Μερικές φορές αισθάνομαι ότι πέρασαν 10 χρόνια πάρα πολύ γρήγορα και άλλες φορές νιώθω ότι: «Θεέ μου, 10 χρόνια, είναι ένα πραγματικά σημαντικό μέρος της ζωής κάποιου. Απλά νιώθω πολύ περήφανη».

Justin Timberlake και Jessica Biel καταρρίπτουν ένα μεγάλο ταμπού για να σώσουν τη σχέση τους

Μίλησε, επίσης, για το πώς αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις μαζί, λέγοντας ότι εξακολουθεί να «αγαπά τη ζωή» μαζί του ακόμα και μετά από όλα τα εμπόδια που προέκυψαν στον δρόμο τους.

«Είχαμε τα σκαμπανεβάσματα μας όπως όλοι και είμαι πολύ περήφανη για αυτό, ενώ ξακολουθώ να είμαι ευτυχισμένη και να αγαπώ τη ζωή μου», πρόσθεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Πέρσι, ο Timberlake είχε ζητήσει δημοσίως συγγνώμη μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στη Νέα Ορλεάνη όταν είχε βρεθεί εκεί για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Palmer».

Συγκεκριμένα, εθεάθη σε μπαρ της πόλης να είναι αρκετά διαχυτικός απέναντι στην συμπρωταγωνίστριά του, Alisha Wainwright. Γι’ αυτόν τον λόγο είχαν ξεσπάσει φήμες περί απιστίας, ενώ ο τραγουδιστής έσπευσε με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να τις διαψεύσει.

Το ζευγάρι δεν χώρισε μετά από αυτές τις φήμες, ενώ η Biel στάθηκε στο πλευρό του.

«Η Jessica ενθάρρυνε τον Justin να ζητήσει συγγνώμη μέσω Instagram, επειδή αισθάνθηκε αμηχανία από τις πράξεις του και ήθελε να αναλάβει την ευθύνη», ανέφεραν τότε πηγές, ενώ σήμερα φαίνεται πως και οι δυο τους τα πηγαίνουν καλύτερα από ποτέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Biel (@jessicabiel)

Το δώρο του Justin Timberlake για τα γενέθλια της συντρόφου του

Ο Justin Timberlake ερμήνευσε μια ολόκληρη σειρά επιτυχιών για την σύντροφό του, Jessica Biel, η οποία έγινε 40 τον Μάρτιο. Άλλη μία απόδειξη πως οι δυσκολίες σε μία σχέση μπορούν να αντιμετωπιστούν.

«Με εξέπληξε», δήλωσε η ηθοποιός στο επεισόδιο της 5ης Μαΐου του «The Ellen DeGeneres Show». «Μου έκανε ένα τόσο καταπληκτικό πάρτι, είμαι η νούμερο 1 θαυμάστρια του. Εννοώ, ποιον θα ήθελα να δω στα γενέθλιά μου; Τον σύντροφο μου και την μπάντα του. Είναι ο αγαπημένος μου».

Τι ακριβώς συμπεριέλαβε, λοιπόν, ο τραγουδιστής στο set list του; «Ερμήνευσε όλες τις διασκευές των τραγουδιών που μας αρέσει να ακούμε όταν είμαστε μαζί», μοιράστηκε η Jessica.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Έχουμε πολλά σκαμπανεβάσματα»: Η Jessica Biel μιλά για την απιστία και τις δυσκολίες στον γάμο της με τον Justin Timberlake εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχουμε, Jessica Biel, Justin Timberlake,echoume, Jessica Biel, Justin Timberlake