Είναι επίσημο! Η Rihanna είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes – Από πού προέρχεται η περιουσία της;

11:34 6/7/2022 - Πηγή: iPop

She’s shining bright like a diamond! Η Rihanna είναι και επίσημα η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος στις ΗΠΑ! Ναι! Κατάφερε να ρίξει την Kim Kardashian στη δεύτερη θέση, όχι ότι έχουμε κάτι προσωπικό με την γυναίκα, αλλά αυτό που έχει καταφέρει η RiRi είναι άξιο θαυμασμού!

Η 34χρονη τραγουδίστρια μπήκε πρόσφατα στην ετήσια λίστα του Forbes με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της

Αμερικής για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καταλαμβάνοντας την 21η θέση συνολικά. Είναι η μόνη δισεκατομμυριούχος κάτω των 40 ετών στη λίστα.

Η επόμενη νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes είναι η Kim Kardashian, με περιουσία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τι κοινό έχουν η Rihanna, η Beyoncé και η Taylor Swift; Και όχι, η απάντηση δεν είναι η προφανής

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Rihanna – Νεότερη δισεκατομμυριούχος στη λίστα του Forbes!

Η Kylie Jenner – η νεότερη μη δισεκατομμυριούχος στη λίστα στα 24 της – «στέφθηκε» η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος του Forbes το 2018, ενώ σήμερα η περιουσία της ανέρχεται στα 600 εκατομμύρια δολάρια.

Η καθαρή περιουσία της Rihanna ανέρχεται στα 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, που είναι εν μέρει από την επιτυχημένη μουσική της καριέρα. Αν και είναι η καλλιτέχνιδα με τις κορυφαίες πωλήσεις όλων των εποχών, η λίστα με τα τραγούδια της δεν είναι τόσο προσοδοφόρα όσο θα μπορούσε να είναι, καθώς έχει σχετικά λίγα τραγούδια. Το 2016, τη χρονιά που κυκλοφόρησε το τελευταίο της άλμπουμ, «Anti», κέρδισε περίπου 22,3 εκατομμύρια δολάρια από τη μουσική της. Η συνοδευτική περιοδεία απέφερε, επίσης, περισσότερα από 110 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Αντίθετα, το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου της προέρχεται από τις επιχειρηματικές της προσπάθειες, συμπεριλαμβανομένων των Fenty Beauty και Savage X Fenty.

Τον Μάρτιο, το Bloomberg ανέφερε ότι το brand εσωρούχων Savage X Fenty συνεργαζόταν με ειδικούς για την δημιουργία μίας στρατηγικής, η οποία θα μπορούσε να αποτιμήσει στο brand σε 3 δισεκατομμύρια δολάρια ή περισσότερο. Αυτό είναι υψηλότερο από την αποτίμηση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων της Savage X Fenty τον Φεβρουάριο του 2021. Η Rihanna κατέχει το 30% αυτού του brand.

Μήπως η Rihanna θα αλλάξει για πάντα το maternity look;

Η εννιά φορές νικήτρια του βραβείου Grammy κατέχει επίσης το 50% του Fenty Beauty, το οποίο ξεκίνησε το 2017 και απέφερε έσοδα 550 εκατομμυρίων δολαρίων το 2020. Ο γαλλικός όμιλος πολυτελούς μόδας LVMH κατέχει το άλλο μισό της εταιρείας. Το Fenty Beauty φέρεται να αξίζει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια και, σύμφωνα με το Forbes, το μερίδιο της Rihanna στην ταχέως αναπτυσσόμενη μάρκα καλλυντικών αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι η RiRi χρησιμοποιεί την περιουσία της για καλό σκοπό. Το 2012, η ​​τραγουδίστρια του «Love on the Brain» ξεκίνησε ένα φιλανθρωπικό ταμείο που ονομάζεται Clara Lionel Foundation (CLF), με στόχο να «υποστηρίξει και να χρηματοδοτήσει πρωτοποριακές πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής», σύμφωνα με την σελίδα της.

Ένα χρόνο μετά την δημιουργία του ιδρύματος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fenty Beauty πραγματοποίησε δύο καμπάνιες για κραγιόν μαζί με την MAC Cosmetics, συγκεντρώνοντας 60 εκατομμύρια δολάρια για να ωφεληθούν οι γυναίκες και τα παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό HIV/AIDS. Τον Φεβρουάριο του 2020, η CLF ανακηρύχθηκε μία από τις πιο καινοτόμες μη κερδοσκοπικές εταιρείες στον κόσμο από την Fast Company. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Είναι επίσημο! Η Rihanna είναι η νεότερη δισεκατομμυριούχος στο Forbes – Από πού προέρχεται η περιουσία της; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rihanna,Forbes –