Είναι πίνακες ή φωτογραφίες; Κοίταξε δύο φορές πριν απαντήσεις!

18:02 16/12/2019 - Πηγή: iPop

Η τέχνη υπερρεαλισμού είναι κάτι σαν θαύμα για τα μάτια μας. Είναι ένας τύπος τέχνης που μας κάνει να κοιτάμε τα έργα δυο φορές, και αυτοί οι πίνακες φαίνεται πως ξεπερνούν κάθε φαντασία καθώς μας κάνουν να αναρωτιόμαστε πώς η καλλιτέχνης κατάφερε να μας εξαπατήσει! Υπερρεαλιστικά πορτρέτα διασήμων που θα σε κάνουν να τα κοιτάξεις δυο φορές!

Μια ταλαντούχα Ρωσίδα καλλιτέχνης ξέρει πώς να καταπλήσσει τους ανθρώπους με τα υπερρεαλιστικά πορτρέτα διασήμων που φτιάχνει! Η Alena, _litvinalena_ στο Instagram, με πάνω από 160

χιλιάδες followers, ζωγραφίζει τα πρόσωπα των ανθρώπων απλά κοιτάζοντάς τα και χρησιμοποιώντας μόνο μολύβια για να δημιουργεί αυτούς τους εκπληκτικούς πίνακες!

Εστιάζει στις πιο μικρές λεπτομέρειες σε κάθε πορτρέτο, ώστε αυτά τα πορτρέτα να μοιάζουν με εκτυπωμένες φωτογραφίες, ενώ δεν είναι!

Όπως εξομολογείται η ίδια στο Bored Panda, είναι μια αυτοδίδακτη καλλιτέχνης με έδρα τη Μόσχα, που ζωγραφίζει πορτρέτα εδώ και πάνω από 8 χρόνια.

Μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι τα πορτρέτα της είναι υπερρεαλιστικά και μπερδευόμαστε να τα ξεχωρίσουμε από φωτογραφίες!

Τα πορτρέτα διασήμων

Σε προειδοποιούμε: Βλέποντας τις εικόνες, πολλές φορές θα αμφιβάλεις για το τι βλέπεις! Και μόλις συνειδητοποιήσεις τι κάνει αυτή η καλλιτέχνης θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό!

View this post on Instagram

По многочисленным просьбам портрет @therock готов!

Keywords
Τυχαία Θέματα