Ένας 31χρονος πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη βάρκα του (Video)

16:52 17/6/2019 - Πηγή: iPop
Ένας 31χρονος πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη βάρκα του από την καταιγίδα. Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας κατέγραψε την τραγική του προσπάθεια.

Ένα δυσάρεστο γεγονός έλαβε χώρα την Κυριακή το απόγευμα, στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας, όταν ένας 31χρονος, βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει τη βάρκα του, κατά τη διάρκεια ξαφνικής καταιγίδας. Ο άτυχος νεαρός δυστυχώς στην προσπάθεια του αυτή, έχασε τη ζωή του.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα agriniotv.gr, φαίνεται

ένας άνδρας να κολυμπά προς τη βάρκα, η οποία έχει παρασυρθεί και εκείνος να προσπαθεί να τη φτάσει, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όπως έγινε χθες γνωστό, ένας φίλος που ήταν μαζί του, τον αναζήτησε και κάλεσε σκάφος του λιμενικού σώματος. Μετά από έρευνες από βάρκες ψαράδων του χωριού αλλά και από το λιμενικό σώμα, τελικά ο άτυχος άνδρας βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το nafpaktianews.gr.

Σημειώνεται ότι η ξαφνική καταιγίδα που ξέσπασε την Κυριακή, δημιούργησε πολλά προβλήματα στην περιοχή. Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν, ξερίζωσαν ένα μεγάλο πλατάνι στην Άνω Βασιλική Ναυπακτίας κλείνοντας της παλαιά περιφερειακή οδό. Το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μέσα σε λίγη ώρα με την άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσολογγίου.

Το άρθρο Ένας 31χρονος πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει τη βάρκα του (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα