Επιστρέφει ο Πρίγκιπας Harry στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο;

19:56 6/7/2021 - Πηγή: iPop

Λίγες μόλις μέρες μετά την επιστροφή του πρίγκιπα Harry στην Καλιφόρνια έπειτα από το σύντομο ταξίδι του στο Λονδίνο, πηγές τον θέλουν να επιστρέφει στην γενέτειρα του τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το παλάτι προετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana η οποία αναμένεται να γίνει με όλη την μεγαλοπρέπεια που αρμόζει στην περίσταση. Η αποκάλυψη του αγάλματος της έγινε στα πλαίσια

μιας περιορισμένης εκδήλωσης λόγω της έξαρσης του COVID-19 στην χώρα με αποτέλεσμα η επίσημη γιορτή να προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Ο William και ο Harry επανενώθηκαν για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana (Photos)

Η επιστροφή του πρίγκιπα Harry

Η Daily Mail αναφέρει: “Το παλάτι φιλοδοξεί να διοργανώσει μια άλλη, μεγαλύτερη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο που θα μπορέσει να καλωσορίσει τις δωρητές και τις συνακόλουθες φιλανθρωπίες.” Επίσης η εφημερίδα σημειώνει ότι “εύχονται ο Harry να μπορέσει να παρευρεθεί με τη σύζυγό του Megan”, δεδομένου ότι η γέννηση του δεύτερου τους παιδιού είναι πολύ κοντά στην συγκεκριμένη ημερομηνία.

Επιπλέον, σύμφωνα με βασιλικές πηγές, ο εορτασμός του προσεχούς Σεπτέμβρη είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθουν τα δύο αδέρφια πιο κοντά και να έχουν χρόνο να συζητήσουν, πράγμα που δεν συνέβη στο σύντομο ταξίδι του πρίγκιπα Harry το περασμένο διάστημα. Οι σχέσεις μεταξύ William και Harry συνεχίζουν να είναι τεταμένες έπειτα από την έξοδο του δεύτερου από το παλάτι και μια ακόμη επίσκεψη γεννά ελπίδες για την ανάπτυξη μιας καλύτερης επικοινωνίας.

Στο Royal Ascot η Βασίλισσα Ελισάβετ για πρώτη φορά χωρίς τον Πρίγκιπα Φίλιππο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Επιστρέφει ο Πρίγκιπας Harry στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα