Επιτέλους το νέο iPhone θα αποκτήσει το χαρακτηριστικό που όλοι περιμέναμε!

16:41 31/5/2022 - Πηγή: iPop

Το iPhone 14 της Apple, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, θα έχει ένα χαρακτηριστικό που είχαν οι συσκευές Android εδώ και χρόνια: Οθόνη που μπορεί να είναι πάντα ανοιχτή!

Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, ο οποίος παρουσίασε τα πιθανά σχέδια της Apple

στο τελευταίο ενημερωτικό δελτίο του «Power On». Σύμφωνα με την έκθεση, το iOS 16 της Apple – πιθανόν να κυκλοφορήσει μαζί με το επόμενο iPhone – θα συνοδεύεται από μια «βελτιωμένη» οθόνη κλειδώματος, η οποία θα έχει wallpapers που έχουν δυνατότητες να μοιάζουν με widget.

Mεταφορά από iPhone σε Android: Επιτέλους μπορεί να γίνει εύκολα και χωρίς να χάσεις τα δεδομένα σου

Oθόνη κλειδώματος στο iPhone: Πώς μένει ενεργή;

Αυτή η οθόνη εξακολουθεί να μην είναι πάντα ενεργοποιημένη, πράγμα που θα σήμαινε ότι ένα τμήμα της οθόνης φωτίζεται με ορισμένα βασικά δεδομένα ακόμα και όταν το τηλέφωνο «κοιμάται». Ωστόσο, ο Gurman λέει ότι οι νέες δυνατότητες στο iOS 16 θα έχουν «μελλοντική υποστήριξη» για μια οθόνη κλειδώματος που θα είναι πάντα ενεργοποιημένη.

Το έχεις στη συσκευή σου, αλλά πιθανώς να μη το ξέρεις – Τι είναι η καθοδηγούμενη πρόσβαση στο iPhone;

Ο Gurman ισχυρίζεται, επίσης, ότι η συγκεκριμένη λειτουργία, εάν όντως κυκλοφορήσει, θα είναι αποκλειστική για τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

iPhone 14: Διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες για το νέο μοντέλο της Apple – Πώς θα μοιάζει

Η ενεργή οθόνη είναι μία δυνατότητα γνωστή στους κατόχους Android, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της Samsung, της Xiaomi και της Oppo. Το Apple Watch της Apple διαθέτει επίσης λειτουργία προβολής πάντα ανοιχτή (ξεκινώντας από το Apple Watch Series 5 και μετά).

Τα AirPods σου σταματούν ξαφνικά να παίζουν μουσική χωρίς προφανή αιτία; Αυτοί μπορεί να είναι οι λόγοι

Πάντως, όλοι εμείς οι λάτρεις των iPhone ανυπομονούμε για τη νέα λειτουργία!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Επιτέλους το νέο iPhone θα αποκτήσει το χαρακτηριστικό που όλοι περιμέναμε! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα