Φόρα αυτό το χρώμα και κλέψε αμέσως όλες τις εντυπώσεις!

15:21 8/8/2019 - Πηγή: iPop

Αλλάζοντας τα χρώματα ρούχων που φοράς, μπορείς ν’ αλλάξεις πραγματικά το mood σου! Μερικές αποχρώσεις χρωμάτων μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις πιο δυναμική, πιο χαρούμενη ή πιο ήρεμη. Το να επιλέγεις να φοράς διαφορετικά χρώματα ρούχων, είναι ένας τρόπος ν’ αλλάξει αμέσως η διάθεσή σου, ν’ ανέβει η αυτοπεποίθησή σου και να μαγνητίσεις πάνω σου όλα τα βλέμματα λόγω της αύρας που εκπέμπεις!

Η ειδική στα χρώματα και executive director της Pantene Color Institute, Leatrice Eiseman, εξηγεί

πώς ακριβώς τα διαφορετικά χρώματα ρούχων επηρεάζουν το mood σου!

Πώς θα διαλέξεις τα κατάλληλα χρώματα ρούχωνΚόκκινο για να νιώσεις δυναμική

Το κόκκινο χρώμα συνδέεται με τη δύναμη και μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Μια κόκκινη μπλούζα μπορεί πραγματικά ν’ αλλάξει το πώς νιώθεις, αλλά και το πώς σε βλέπουν οι άλλοι.

Brooke CagleΠαίξε με το μωβ

Αυτή η βασιλική απόχρωση εμπνέει τον πειραματισμό και τη δημιουργία. Πρόσθεσε μια απόχρωση του μωβ στο outfit σου και την επόμενη φορά που θα νιώσεις ότι ο εγκέφαλός σου πάει να εκραγεί, θα νιώσεις ξανά δημιουργική!

Κλέψε τις εντυπώσεις με το κίτρινο

Το κίτρινο χρώμα συνδέεται με την ευτυχία, την αυξημένη ενέργεια και τη θετική διάθεση! Μας θυμίζει τον ήλιο, που πάντα μας φτιάχνει τη διάθεση. Στο επόμενο ραντεβού που έχεις για δουλειά βάλε κάτι κίτρινο και «εξανάγκασε» μια θετική ανταπόκριση σ’ ό,τι ζήσεις!

© ROUJEΜαύρο για μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση

Έρευνες έχουν δείξει πως όσοι φορούν μαύρο χρώμα φαίνονται πιο ελκυστικοί κι έξυπνοι, κάτι που προκαλεί τους γύρω τους να τους φέρονται σαν να είναι το boss! Το αποτέλεσμα; Μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση, που έχει συνδεθεί με καλύτερη υγεία!

Πράσινο για να νιώσεις ζεν!

Το να φοράς χρώματα που συνδέονται με τη φύση, σε βοηθά να μειώσεις το άγχος σου και την κατάθλιψη που μπορείς να αισθάνεσαι. Θα το παρατηρήσεις εάν απλά κοιτάξεις μια παλέτα με πράσινες αποχρώσεις!

Ροζ για το ραντεβού σου

Αν ετοιμάζεσαι για ραντεβού, φόρεσε ένα ρούχο σε ροζ απόχρωση. Εκτός απ’ το ότι το ροζ είναι το πιο ρομαντικό χρώμα, ταιριάζει τέλεια με όλες τις αποχρώσεις του δέρματος και σε κάνει να φαίνεσαι πιο υγιής!

Μπλε για να μειώσεις την πίεση

Το μπλε στέλνει ένα μήνυμα στον εγκέφαλο που μειώνει την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς. Επίσης, προκαλεί ένα αίσθημα σταθερότητας και όχι μελαγχολίας, όπως πολλοί πιστεύουν λανθασμένα.

Photo: Tamara Bellis/ Unsplash

Το άρθρο Φόρα αυτό το χρώμα και κλέψε αμέσως όλες τις εντυπώσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα