Φτιάχνουμε eye patches με χυμό από αγγούρι στο σπίτι για να πεις αντίο στους μαύρους κύκλους!

17:00 27/3/2022 - Πηγή: iPop

Τα eye patches έχουν γίνει φέτος το απόλυτο trend στην προσωπική φροντίδα. Πρόκειται για τους μικρούς δίσκους που έχουν ακριβώς το σχήμα της περιοχής κάτω από τα μάτια και μπορείς να τους φοράς άνετα για όση ώρα θες. Αυτά τα μικρά “αυτοκόλλητα” υπόσχονται να αφαιρέσουν τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και να σε απαλλάξουν από την πρησμένη περιοχή των ματιών. Τι θα έλεγες όμως να φτιάξεις μόνη σου DIY eye patches στο σπίτι;

Digital κούραση στα μάτια: Ο νέος beauty

όρος που ευθύνεται για τους μαύρους κύκλους και τη ξηροφθαλμία

Συνταγή για DIY eye patches στο σπίτι με πρωταγωνιστή το αγγούρι!

Το θαυματουργό υλικό που θα χρειαστείς είναι ήδη γνωστό πως έχει ευεργετικές ιδιότητες για τα μάτια σου και δεν είναι άλλο από το αγγούρι. Αν και οι καιροί που βάζαμε φέτες από αγγούρι στα μάτια μας πέρασαν, δεν γίνεται να ξεχάσουμε πόσο καλό μας έκαναν. Τώρα, μπορείς να αξιοποιήσεις την υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό και καταπραϋντικές ιδιότητες κάνοντας τα δικά σου eye patches.

DIY: Η μάσκα ματιών που θα εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

 1 κ.γ. ζελατίνη χωρίς γεύση 1 κ.γ. ζεστό νερό1 κ.γ. χυμό αγγουριού 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

Βάλε 1 κ.γ. ζελατίνη χωρίς γεύση σε ένα γυάλινο μπολ και στη συνέχεια πρόσθεσε 1 κ.γ. ζεστό νερό και 1 κ.γ. χυμό αγγουριού και ανακάτεψε μέχρι να σχηματιστεί μια υφή που μοιάζει με τζελ. Πρόσθεσε 2-3 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας στο μείγμα και ανακάτεψε καλά. Στη συνέχεια άδειασε το μείγμα σε ένα ξύλο κοπής και άπλωσε το. Μόλις κρυώσει η στρώση που δημιούργησες, κόψε το τζελ σε ημικύκλια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φτιάχνουμε eye patches με χυμό από αγγούρι στο σπίτι για να πεις αντίο στους μαύρους κύκλους! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φτιάχνουμε,ftiachnoume