Φτιάξε το κλασικό, ιταλικό κοκτέιλ Negroni στο σπίτι σου!

17:41 9/7/2020 - Πηγή: iPop

Το διάσημο ιταλικό κοκτέιλ Negroni είναι απ’ τα καλύτερα apéritif που υπάρχουν, ενώ περιλαμβάνει γεύσεις που σε κάνουν να νιώθεις το Καλοκαίρι στον ουρανίσκο σου!

Τζιν, βερμούτ rosso, Campari και φλούδα πορτοκαλιού είναι τα βασικά συστατικά αυτού του κοκτέιλ, το οποίο φέρεται να πήρε το όνομά του απ’ τον δον Camillo Negroni, του ιδιοκτήτη του Cafe Casoni στη Φλωρεντία. Το συγκεκριμένο

κοκτέιλ, σύμφωνα με αναφορές, δημιουργήθηκε το 1919 με την αντικατάσταση της club soda με τζιν, όταν το πείραμα για ένα άλλο κοκτέιλ δεν “πέτυχε”.

Αν θες να γευτείς το κοκτέιλ απ’ τα χεράκια σου, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τα βήματα της συνταγής παρακάτω!

Η πιο δροσερή, λευκή σαγκρία έτοιμη σε 5 λεπτά

Τα υλικά για το κλασικό, ιταλικό κοκτέιλ Negroni:30 ml τζιν της επιλογής σου30 ml Campari30 ml γλυκό βερμούτ της επιλογής σουΦλούδα πορτοκαλιούΠώς θα φτιάξεις το κλασικό, ιταλικό κοκτέιλ Negroni;Βάζουμε όλα τα συστατικά σε ένα mixing glass με πάγο και ανακατεύουμε μέχρι να κρυώσει καλά το ποτό μας.Σουρώνουμε σε ποτήρι old fashioned με πάγο, συνήθως βάζουν ένα μεγάλο παγάκι, και γαρνίρουμε με μια φλούδα πορτοκαλιού.Απολαμβάνουμε με τη θέα αλλά και την παρέα της επιλογής μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Mojito συνταγή: Φτιάξε σπίτι σου το απόλυτο καλοκαιρινό κοκτέιλ!

Το άρθρο Φτιάξε το κλασικό, ιταλικό κοκτέιλ Negroni στο σπίτι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα