Γονείς θα γίνουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης!

14:21 9/2/2020 - Πηγή: iPop

Ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους περιμένουν σε μερικούς μήνες η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κι είναι πανευτυχείς. 

Ευχάριστα φαίνεται ότι είναι τα νέα για το ζευγάρι, αφού η Λένα Δροσάκη είναι έγκυος, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Reallife” και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου.

Το ζευγάρι κλείνει ένα χρόνο σχέσης κι αμοιβαίας αγάπης και η είδηση για την εγκυμοσύνη μόλις έγινε γνωστή. Η Λένα Δροσάκη

και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα γίνουν γονείς σε μερικούς μήνες κι όπως μπορούμε να καταλάβουμε, διανύουν την πιο όμορφη κι ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. ]

Φυσικά, το ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ερωτευμένο και ευτυχισμένο αυτό τον καιρό και δεν διστάζει, βέβαια, να μας το δείξει και μέσα από τα social media. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μάλιστα, στις αρχές του χρόνου ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ένα υπέροχο κολάζ με φωτογραφίες με την αγαπημένη του, συνοδεύοντάς το με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

View this post on Instagram

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..» Καλή χρονιά αγάπη μου @lenakidrs ! Καλή χρονιά σε όλους!

A post shared by Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) on Dec 31, 2019 at 10:50am PST

Σύμφωνα με το παραπάνω δημοσίευμα της “Reallife”, η ηθοποιός Λένα Δροσάκη είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Ματωμένος γάμος”, που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη. Ωστόσο, στη συνέχεια η ίδια ακύρωσε τη συμμετοχή της, λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τελικά το ρόλο της “Νύφης”.

Να θυμίσουμε, επίσης, πως ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρίσκεται αυτή την περίοδο στο έργο “Προσωπική Συμφωνία” στο “Από Μηχανής Θέατρο”. Λίγο καιρό πριν είχε εμφανιστεί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, “Καλύτερα δε Γίνεται”, και είχε δηλώσει πως η Λένα Δροσάκη είναι η γυναίκα της ζωής του, ενώ άφησε και κάποια υπονοούμενα πως της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου. Ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει τα επόμενα κοινά σχέδιά του, ούτε έχει αναφερθεί στο γάμο δημοσίως.

Διάβασε ακόμα:

Υπάρχει ρόλος που δεν μπορεί να υποδυθεί ο Μπουρδούμης;

Photo: Instagram/ lenakidrs

Το άρθρο Γονείς θα γίνουν η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα