Γρήγορη δίαιτα; Πιες ένα ρόφημα και δες τον δείκτη της ζυγαριάς να κατεβαίνει

12:33 8/1/2017 - Πηγή: iPop

Η αλήθεια είναι πως ένα πρήξιμο μετά τις γιορτές το νιώθεις. Όσο κι αν δεν το παραδέχεσαι το έχεις καταλάβει κι εσύ και έτσι αποφάσισες να μπεις σε πρόγραμμα και να κάνεις δίαιτα για να χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούν.

Εμείς είμαστε εδώ και αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε προτείνοντας σου να πιείς ένα ρόφημα το οποίο είναι τελείως φυσικό αλλά παράλληλα και θαυματουργό.

Μην κάθεσαι! Πήγαινε αμέσως στην κουζίνα και πιάσε δουλειά για να φτιάξεις το ρόφημα που υπόσχεται να σε κάνεις να δεις πιο άμεσα αποτελέσματα απ΄όσο περίμενες στο σώμα σου.

Τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις το ρόφημα
σου;Χυμό από δύο γκρέιπφρουτΈνα μήλο πράσινοΤζίντζερΜια πρέζα κύμινοΠως θα το φτιάξεις;Πέρνα το μήλο από τον αποχυμωτή και βάλε τον ζωμό του σ΄ένα ποτήρι.Πρόσθεσε στο ποτήρι και τα υπόλοιπα υλικά και ανακάτεψε το μείγμα σου μ΄ένα κουτάλι.Μην περιμένεις ώρα για να πιείς το ρόφημα που έφτιαξες με τα χεράκια σου όσο πιο γρήγορα το κάνεις τόσο καλύτερα είναι.Πόσο συχνά πρέπει να πίνεις το συγκεκριμένο ρόφημα για να δεις αποτελέσματα;

Αν θες να δεις τον δείκτη της ζυγαριάς να πέφτει πίνε το ρόφημα σου κάθε πρωί πριν φας πρωινό ή πιεις καφέ. Μέσα σε δύο εβδομάδες θα δεις αποτελέσματα.

The post Γρήγορη δίαιτα; Πιες ένα ρόφημα και δες τον δείκτη της ζυγαριάς να κατεβαίνει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα