Η Amber Heard κατέθεσε στο δικαστήριο: «Δεν ένιωσα τη σκηνή σαν κάτι φυσιολογικό, όλα ήταν θολά. Άρπαξε το πρόσωπό μου και με τράβηξε και με φίλησε πραγματικά»

11:36 5/5/2022 - Πηγή: iPop

Η κατάθεση της Amber Heard στο δικαστήριο είναι ουσιαστικά “ο λόγος σου ενάντια στον δικό μου”. Ενώ ακούσαμε τον Johnny Depp να εξιστορεί την δική του οπτική για το πώς βίωσε την σχέση του με την star, αλλά και να μιλάει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και να παραδέχεται τους εθισμούς του, τώρα ήρθε η σειρά της Amber να καταθέσει.

Κι αυτά που είπε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα υποστήριξε ο Depp.

Η Amber Heard στην κατάθεσή της έκανε εκτενή αναφορά στην κακοποίηση που ισχυρίζεται ότι υπέστη και μοιράστηκε λεπτομέρειες απ’ τον κοινό τους βίο.

«Είμαι εδώ γιατί με μηνύει ο πρώην σύζυγός μου. Δυσκολεύομαι να βρω τα λόγια να περιγράψω πόσο επώδυνο είναι όλο αυτό. Μου είναι τρομερό το να κάθομαι εδώ επί εβδομάδες και να ξαναζώ τα πάντα», είπε αρχικά.

«Είναι το πιο επώδυνο και δύσκολο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ», συμπλήρωσε η Heard.

Στη συνέχεια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το μόντελινγκ και την καριέρα της ως ηθοποιός. Είπε πώς γνωρίστηκε με τον Depp στην ταινία the Rum Diary και στη συνέχεια περιέγραψε την σκηνή που φιλήθηκαν στα γυρίσματα για τις ανάγκες της ταινίας:

Δεν ένιωσα τη σκηνή σαν κάτι φυσιολογικό, όλα ήταν θολά. Άρπαξε το πρόσωπό μου και με τράβηξε και με φίλησε πραγματικά

Υποστήριξε πως ο Depp προσπάθησε πολύ να τραβήξει την προσοχή της, όμως εκείνη τον απομάκρυνε, λέγοντας πως εκτός του ότι ήταν και δύο σε άλλες σχέσεις, ένιωθε περίεργα κοντά του. Μήνες αφότου τελείωσαν τα γυρίσματα, την κάλεσε στο σπίτι του στο Beverly Gills. Της έστειλε ένα φόρεμα για την περίσταση, της έκανε πολλά δώρα, αλλά δεν είχαν γίνει ακόμα ζευγάρι.

«Με φίλησε και τον φίλησα. Ήταν μία πανέμορφη και αλλόκοτη εποχή. Ερωτευόμασταν. Έμοιαζε με όνειρο, ήταν η απόλυτη μαγεία. Ερωτεύτηκα τρελά αυτόν τον άνδρα. Όταν ήμουν μαζί του, το σώμα μου ηλεκτριζόταν. Είχα πεταλούδες στο στομάχι. Δεν έβλεπα καθαρά. Ένιωθα ότι με ήξερε, με έβλεπε όπως κανείς άλλος», είπε για το πρώτο διάστημα της ερωτικής τους συνύπραξης.

Η κατάθεση της Amber Heard περιλάμβανε και την μαρτυρία της για την πρώτη φορά που ισχυρίζεται ότι την χτύπησε ο Johnny Depp.

Όπως είπε, αυτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της. Κάθονταν στον καναπέ, είχαν «ένα βαζάκι κοκαΐνη» κοντά τους και μιλούσαν για το τατουάζ Wino Forever στο μπράτσο του Depp.

”Σου φαίνεται αστείο, σκύλα;” μου είπε. Και εγώ γέλασα γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Σκέφτηκα ότι δε γινόταν να μην είναι αστείο. Δεν κουνήθηκα, δε φρίκαρα, γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. Και μετά με ξαναχτύπησε. Δυνατά. Έχασα την ισορροπία μου στην άκρη του καναπέ και ευχόμουν να πει ότι έκανε πλάκα

Είπε ότι στη συνέχεια εκείνος έπεσε στα γόνατα και ζήτησε συγγνώμη. «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι σηκώθηκα και έφυγα, αλλά δεν το έκανα». Αναφέρθηκε στις εκρήξεις θυμού του, τα μέρη που διέλυε επειδή δεν μπορούσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και την ζήλεια του, αλλά και το γεγονός ότι εξαφανιζόταν για να αποτοξινωθεί και στη συνέχεια επέστρεφε.

Όταν επέστρεφε, ήταν αυτός ο απίστευτος, γλυκός, γενναιόδωρος, ευγενικός άνδρας που αγάπησα. Αυτό που με κρατούσε ήταν η αναμονή, περίμενα να γίνει νηφάλιος. Με κρατούσε η ελπίδα πως θα ένιωθε έτοιμος να καθαρίσει

Η Heard περιέγραψε ότι ο Depp ήταν εθισμένος σε πολλές ουσίες και είπε πως κάποια στιγμή τον βρήκε στο τραπέζι της κουζίνας γεμάτο αλκοόλ και κοκαΐνη, έτοιμο για καβγά, να την κατηγορεί για παράλληλη σχέση.

Αυτός ο άνθρωπος δεν μπορούσε να ελέγξει την κύστη του και τον καθάριζα. Λιποθυμούσε μέσα στον ίδιο του τον εμετό… και μετά πηγαινοερχόταν κι έλεγε ότι δεν είχε πρόβλημα. Κανείς δεν του το έλεγε. Κανείς δεν ήταν ειλικρινής μαζί του

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Amber Heard κατέθεσε στο δικαστήριο: «Δεν ένιωσα τη σκηνή σαν κάτι φυσιολογικό, όλα ήταν θολά. Άρπαξε το πρόσωπό μου και με τράβηξε και με φίλησε πραγματικά» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα