Η Britney Spears με μια ειλικρινή, μακροσκελή ανάρτηση μας θυμίζει πως ό,τι βλέπουμε στο Instagram δεν είναι ακριβώς αλήθεια

13:07 25/6/2021 - Πηγή: iPop

Μερικές φορές, παρότι μπορεί να γνωρίζουμε ότι στα social media ο καθένας δείχνει τη ζωή που θέλει να δείξει, το ξεχνάμε και πιστεύουμε πως όλοι είναι αυτό που φαίνονται στις φωτογραφίες τους. Όμως, δεν είναι έτσι. Κι αυτό ισχύει τόσο για την εξωτερική εμφάνιση και την εικόνα της τέλειας ζωής όσο φυσικά και για την ψυχική υγεία. Η ανάρτηση της Britney Spears,

μετά την κατάθεσή της στο δικαστήριο για τις συνθήκες της κηδεμονίας της, μας θύμισε πως ό,τι βλέπουμε στο Instagram δεν είναι ακριβώς αλήθεια και εξήγησε γιατί η ίδια επέλεξε να προσποιείται όλο αυτό το διάστημα ότι είναι καλά.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια θέματα γύρω απ’ την ψυχική υγεία να συζητιούνται πιο ανοιχτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μας είναι πάντα εύκολες αυτές οι συζητήσεις, πόσο μάλλον οι παραδοχές για την δική μας ψυχική υγεία.

Και η τραγουδίστρια, που αυτή τη στιγμή δίνει μια τεράστια μάχη για το αυτονόητο, δηλαδή το να μπορεί να παίρνει εκείνη αποφάσεις για τη ζωή της, δεν διστάζει να παραδεχτεί πως τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν καλά, αλλά επέλεγε να προσποιείται στους followers της και να παρουσιάζει μια άλλη εικόνα απ’ την πραγματική.

Όπως γράφει στην μακροσκελή της ανάρτηση, αυτό το έκανε αφενός γιατί ντρεπόταν να δείξει την αλήθεια κι αφετέρου γιατί «ποιος δεν θέλει να έχει λίγο φως στο λογαριασμό του στο Instagram».

Παράλληλα, η Britney Spears εξηγεί ότι η ζωή δεν είναι τέλεια και ζήτησε συγγνώμη που προσπάθησε να δείξει ότι είναι.

Σχετικά με το θέμα της οικογένειάς της, μίλησε για το γεγονός ότι και η μητέρα της προσποιούνταν ότι όλα είναι καλά, για χάρη εκείνης και των αδερφών της.

#FreeBritney: Η Britney Spears μιλά ανοιχτά για την κακοποιητική κηδεμονία του πατέρα της και ζητά το αυτονόητο

Αναλυτικά η ανάρτηση της Britney Spears:

«Θέλω απλώς να σας πω ένα μικρό μυστικό. Πιστεύω ότι ως άνθρωποι όλοι θέλουμε μια παραμυθένια ζωή και από όσα δημοσιεύω, η ζωή μου μοιάζει να είναι υπέροχη.

Αυτό ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της μητέρας μου. Ανεξάρτητα από το πόσο χάλια ήταν μια μέρα όταν ήμουν νεότερη, για χάρη μου αλλά και για χάρη των αδελφών μου πάντα προσποιούταν ότι όλα ήταν εντάξει.

Σας το αναφέρω γιατί δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι η ζωή μου είναι τέλεια, επειδή ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ και αν έχετε διαβάσει κάτι για μένα στις ειδήσεις αυτή την εβδομάδα προφανώς τώρα γνωρίζετε πραγματικά ότι δεν είναι!

Ζητώ συγνώμη που προσποιούμουν ότι ήμουν καλά τα τελευταία δύο χρόνια. Το έκανα από υπερηφάνεια και ντρεπόμουν να μοιραστώ αυτό που μου συνέβη. Αλλά αλήθεια, ποιος δεν θέλει να έχει λίγο λάμψη στον λογαριασμό του στο Instagram!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, το να προσποιούμαι ότι είμαι καλά στην ουσία με βοήθησε. Έτσι αποφάσισα να αναρτήσω αυτό το κείμενο σήμερα γιατί αν περνάς μέσα από την κόλαση…

Νιώθω πως το Instagram με βοήθησε να βρω μια διέξοδο, να μοιραστώ την παρουσία μου, την ύπαρξή μου και απλά να νιώσω ότι έχω σημασία, παρά τα όσα περνούσα και ξέρετε δούλεψε αυτό. Έτσι αποφάσισα να αρχίσω να διαβάζω περισσότερα παραμύθια!».

View this post on Instagram

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Britney Spears με μια ειλικρινή, μακροσκελή ανάρτηση μας θυμίζει πως ό,τι βλέπουμε στο Instagram δεν είναι ακριβώς αλήθεια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα