Η Britney Spears θα γίνει μανούλα για άλλη μία φορά!

12:01 12/4/2022 - Πηγή: iPop

Η Britney Spears αποκάλυψε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί! Για πολλά χρόνια, και συγκεκριμένα 13, δεν της επέτρεπαν να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, τώρα, όμως, είναι ελεύθερη και το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε θετικό!

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση ​​σε μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

τη Δευτέρα, 11/4, λέγοντας ότι έκανε τεστ εγκυμοσύνης αφού ο σύντροφός της, Sam Asghari, την κορόιδεψε ότι είναι «έγκυος με φαγητό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Η Britney Spears είναι έγκυος!

Η Spears είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι «θέλει οικογένεια» με το 28χρονο μοντέλο και τώρα η επιθυμία της έγινε πραγματικότητα!

«Έκανα τεστ εγκυμοσύνης και, λοιπόν, περιμένω μωρό», έγραψε στη λεζάντα. «Προφανώς δε θα βγαίνω τόσο εξαιτίας των paparazzi που με φωτογραφίζουν και να πάρουν λεφτά, όπως έχουν ήδη κάνει, δυστυχώς. Είναι δύσκολο γιατί την εποχή που ήμουν έγκυος και είχα περιγεννητική κατάθλιψη… Ήταν απαίσιο».

«Οι γυναίκες δεν το συζητούσαμε τότε. Κάποιοι το θεωρούσαν επικίνδυνο, αν μία γυναίκα παραπονιόταν έχοντας ένα παιδί μέσα της. Αλλά τώρα, οι γυναίκες μιλούν για αυτό κάθε μέρα. Ευτυχώς δεν αναγκαζόμαστε να κρατήσουμε αυτόν τον πόνο επτασφράγιστο μυστικό».

Britney vs Spears: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τη βαθιά και σκοτεινή ιστορία της Britney

Η Spears και ο Asghari αρραβωνιάστηκαν τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους, λίγες μέρες αφότου ο πατέρας της υπέβαλε αίτημα να τερματίσει τον έλεγχό της. Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει στο δικαστήριο ότι ήθελε να παντρευτεί τον Asghari, τον οποίο γνώρισε το 2016, αλλά δεν της επέτρεπαν καν να οδηγεί μαζί του.

Η Spears έχει δύο ακόμα παιδιά, τον Sean και τον Jayden, τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της, Kevin Federline.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Τον Νοέμβριο, η 40χρονη σταρ ανέκτησε την ανεξαρτησία της, καθώς για περίπου 13 χρόνια βρισκόταν αιχμάλωτη λόγω μίας συντηρητικής συμφωνίας που κυριαρχούσε στην καθημερινότητά της. Κατά τη διάρκεια των δικαστικών ακροάσεων που οδήγησαν στην απόφαση, η Spears ισχυρίστηκε ότι πρέπει να αποκτήσει τον έλεγχο του σώματός της. «Θέλω να μπορέσω να παντρευτώ και να κάνω ένα μωρό», είπε στο δικαστήριο. «Μου είπαν αυτή τη στιγμή ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα από τα δύο».

Είναι επίσημο: Τέλος στην κηδεμονία της Britney Spears με δικαστική απόφαση

Αποκάλυψε, επίσης, στο δικαστήριο ότι αναγκάστηκε να παίρνει φάρμακα και να λειτουργεί παρά τη θέλησή της υπό το συντηρητικό καθεστώς, το οποίο ήλεγχε ο πατέρας της για χρόνια. Η απόφαση του δικαστή να τερματίσει τη συμφωνία ήταν μια αξιοσημείωτη νίκη για την τραγουδίστρια, η οποία πάλεψε ενάντια στη συντηρητική εξουσία για χρόνια, και σήμαινε ότι δεν θα έπρεπε πλέον να πληρώνει δικηγόρους και μια ομάδα επαγγελματιών για τη διαχείριση της περιουσίας και των υποθέσεων της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Britney Spears θα γίνει μανούλα για άλλη μία φορά! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Britney Spears,