Η Kate Winslet μοιράζεται τη φρικτή της εμπειρία με το body-shaming – «Θα σχολίαζαν τα κιλά μου, θα υπολόγιζαν πόσο ζύγιζα, θα τύπωναν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσα»

15:10 18/12/2022 - Πηγή: iPop

Με αφορμή την επέτειο των 25 χρόνων από την προβολή της ταινίας «Τιτανικός» του James Cameron, η Kate Winslet εξομολογήθηκε την τρομακτική εμπειρία της με το body-shaming και το πόσο ένα τέτοιο γεγονός επηρέασε τη μετέπειτα καριέρα της.

Πώς είναι τα 40+ μέσα από τα μάτια της Kate Winslet; Το αισιόδοξο μήνυμα που χρειαζόμαστε

Η εξομολόγηση της Kate Winslet για το body-shaming

«Προφανώς ήμουν πολύ χοντρή» ανέφερε στο podcast του

Josh Horowitz «Happy Sad Confused», αναφερόμενη στις προσβολές που δέχτηκε επειδή ο σκηνοθέτης δε «χώρεσε» τον Leonardo DiCaprio στην πόρτα όπου κατέφυγε η κινηματογραφική Rose για να σωθεί. «Δεν είναι φρικτό; Ήταν τόσο κακοί μαζί μου. Και δεν ήμουν καν παχιά».

Η ίδια εξομολογήθηκε μάλιστα ότι ένιωθε ένα φρικτό «body shaming» από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, εξηγώντας ότι «ήταν σαν τη νύχτα με τη μέρα από τη μια μέρα στην άλλη» μετά την κυκλοφορία του Τιτανικού.

«Αν μπορούσα να γυρίσω το ρολόι πίσω, θα χρησιμοποιούσα τη φωνή μου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο…» Θα έλεγα στους δημοσιογράφους «Μην τολμήσετε να μου φερθείτε έτσι. Είμαι μια νέα γυναίκα, το σώμα μου αλλάζει, το ανακαλύπτω, είμαι βαθιά ανασφαλής, είμαι τρομοκρατημένη, μην το κάνετε πιο δύσκολο από ό,τι είναι ήδη. Θα τους έλεγα πως αυτό είναι bullying και μάλιστα, οριακά κακοποιητικό» πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Στο παρελθόν η ίδια μάλιστα είχε ανοιχτεί για την «σκληρή » μεταχείριση που είχε από τα ταμπλόιντ, δηλώνοντας στον Guardian τον περασμένο Φεβρουάριο: «Ακόμα προσπαθούσα να καταλάβω ποια στο δ@@@ ήμουν!».

View this post on Instagram

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

«Θα σχολίαζαν τα κιλά μου, θα υπολόγιζαν πόσο ζύγιζα, θα τύπωναν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσα», θυμάται η Winslet. «Ήταν επικριτικό και τόσο φρικτό να το διαβάζω».

«Θυμάμαι ότι απλώς σκεφτόμουν, «Εντάξει, αυτό είναι φρικτό και ελπίζω να περάσει», συνέχισε. «Και σίγουρα πέρασε, αλλά με έκανε επίσης να συνειδητοποιήσω ότι αν αυτό σήμαινε το να είναι κανείς διάσημος, δεν ήμουν έτοιμη να γίνω διάσημη, ευχαριστώ. Όχι, σίγουρα όχι».

Η αποκάλυψη της Kate Winslet για τη σχέση της με τον DiCaprio

Η απάντησή της στο μακροχρόνιο ερώτημα του Τιτανικού

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο «Happy Sad Confused», η Winslet εξέτασε επίσης το μακροχρόνιο αναπάντητο ερώτημα εάν ο Jack θα μπορούσε να χωρέσει στη σανίδα με την Rose στο τέλος του Τιτανικού κάτι που θα του έσωζε τη ζωή και θα έδινε άλλη τροπή στην ταινία.

«Πρέπει να το δεις ως αστείο, έτσι δεν είναι; Δεν το ξέρω. Η απάντηση είναι, δεν το ξέρω», είπε, πριν δώσει την τελική της απάντηση.

View this post on Instagram

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official)

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, στην πραγματικότητα δεν πιστεύω ότι θα είχαμε επιβιώσει αν είχαμε ανέβει και οι δύο σε αυτήν τη σανίδα. Νομίζω ότι θα μπορούσε να χωρέσει, αλλά θα είχε ανατραπεί… και δεν θα ήταν βιώσιμη ιδέα».

«Λοιπόν, το άκουσες εδώ για πρώτη φορά. Ναι, θα μπορούσε να χωρέσει σε αυτήν την πόρτα, αλλά δεν θα έμενε στην επιφάνεια» πρόσθεσε η Winslet, λύνοντάς μας την απορία μια για πάντα.

Η Kate Winslet επιτέλους παραδέχεται το λάθος της Rose στο φινάλε του Τιτανικού

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Kate Winslet μοιράζεται τη φρικτή της εμπειρία με το body-shaming – «Θα σχολίαζαν τα κιλά μου, θα υπολόγιζαν πόσο ζύγιζα, θα τύπωναν την υποτιθέμενη δίαιτα που ακολουθούσα» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα