Η αντίδραση της Chrissy Teigen και του John Legend στη νίκη του Grammy έγινε viral

15:45 15/3/2021 - Πηγή: iPop

Η αντίδραση της Chrissy Teigen και του John Legend στη νίκη του Grammy κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η Chrissy Teigen ήταν έτοιμη με την κάμερα καθώς ο John Legend αποδέχθηκε το βραβείο Grammy για το άλμπουμ R&B της χρονιάς… από την κουζίνα τους!

Η αντίδραση της Chrissy Teigen και του John
Legend στη νίκη του Grammy

Μία πολύ διαφορετική μουσική βραδιά στα βραβεία Grammys και φέτος αφού πραγματοποιήθηκαν χωρίς την παρουσία κοινού λόγω της πανδημίας. Σε μια προσπάθεια να συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα Covid-19, οι διοργανωτές της παράστασης βραβείων επέλεξαν μια υπαίθρια, κοινωνικά απομακρυσμένη παρουσίαση – και, φυσικά, εκείνοι που παρευρέθηκαν φορούσαν μάσκες και κάθονταν σε μικρά τραπέζια με ασφάλεια.

Το βραβείο βρήκε το γνωστό ζευγάρι στο σπίτι και τον John Legend με μία ρόμπα Versace!

View this post on Instagram

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen)

Η Chrissy Teigen ήταν έτοιμη με την κάμερα καθώς ο John Legend αποδέχθηκε το τρίτο βραβείο Grammy για το άλμπουμ R&B της χρονιάς. Η ίδια αποφάσισε να κινηματογραφήσει την αντίδραση του συζύγου της και δικαίως το video έγινε viral αφού η ανακοίνωση του έγινε καθώς εκείνος βρισκόταν στην κουζίνα! Φυσικά, ο Legend αργότερα φρόντισε να μοιραστεί ένα εγκάρδιο μήνυμα μέσω του Instagram του.

pic.twitter.com/OoImWbBG2H

chrissy teigen (@chrissyteigen) March 14, 2021

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η αντίδραση της Chrissy Teigen και του John Legend στη νίκη του Grammy έγινε viral εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα