Η «χρυσή» διάκριση για την Protergia στα Energy Mastering Awards 2019!

19:01 28/12/2019 - Πηγή: iPop

«Χρυσή» διάκριση για την Protergia στον θεσμό Energy Mastering Awards 2019 και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία Energy Companies, για τις υπηρεσίες PROTERGIA ENERGY EFFICIENCY που προσφέρει σε μεγάλους πελάτες της. 

Η απονομή των βραβείων έγινε την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, σε μία λαμπερή τελετή, όπου παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη όλων των μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας. Εκ μέρους της

MYTILINEOS και του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας – Protergia, το βραβείο παρέλαβαν ο Σ. Λιαρμακόπουλος, Head of Product Management και η Δ. Πυρπιρή, Business Developer.

Η συγκεκριμένη διάκριση για την Protergia δεν είναι τυχαία, αφού έχει εξελιχθεί σε πάροχο ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, εφαρμόζοντας και στην Ελλάδα την παγκόσμια τάση και επιθυμία των καταναλωτών, να λαμβάνουν, δηλαδή, συνδυαστικές και ποιοτικές παροχές. Έτσι, η Protergia πλέον προσφέρει αξιόπιστες λύσεις ενημέρωσης, παρακολούθησης και ελέγχου της ποσότητας ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνεται στις εγκαταστάσεις των πελατών της.

Ο τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας της MYTILINEOS, Protergia, αναγνωρίζει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονες επιχειρήσεις κι έτσι ενέταξε στον πυρήνα της στρατηγικής της τη δημιουργία «έξυπνων» εργαλείων λύσεων για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο. Προκειμένου να συμβεί αυτό, η εταιρεία επέλεξε ως στρατηγικό συνεργάτη της την SenseOne, μέλος του ομίλου SingularLogic, εταιρεία που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων IoT (Internet of Things), που εξυπηρετούν τη διασύνδεση και τη δια-λειτουργικότητα μεταξύ έξυπνων συσκευών και πληροφορικών συστημάτων.

Χάρη στην πλατφόρμα myenergytracker δίνεται η δυνατότητα εξ’ αποστάσεως ελέγχου της ενεργειακής συμπεριφοράς του συνόλου μίας εγκατάστασης, καθώς και η ευκαιρία εντοπισμού σε σχεδόν πραγματικό χρόνο τυχόν αποκλίσεων, μέσω αυτοματοποιημένων ειδοποιήσεων στο κινητό τηλέφωνο του διαχειριστή της πλατφόρμας. Επίσης, εξειδικευμένος ενεργειακός σύμβουλος της Protergia, επισκέπτεται τον πελάτη και μέσω μετρήσεων ενέργειας αναδεικνύει πού και πώς σπαταλάται περισσότερη ενέργεια, προτείνοντας τους βέλτιστους στόχους εξοικονόμησης, ανάλογα με την ιδιαιτερότητα κάθε επιχείρησης.

Αξίζει να τονίσουμε, ακόμα, ότι η Protergia δίνει λύσεις και στους επαγγελματικούς πελάτες της που επιθυμούν να παρακολουθούν την ενεργειακή συμπεριφορά της εγκατάστασής τους, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο, μέσω ενός συνδυαστικού πακέτου εγκατάστασης του δικού τους δικτύου μετρητών ενέργειας διασυνδεδεμένων με την πλατφόρμα SenseOne IoT Platform. Η υπηρεσία αυτή προσφέρει οnline άντληση των ενεργειακών δεδομένων από επιμέρους ενεργοβόρους εξοπλισμούς, καθώς και online εντοπισμό των μη φυσιολογικών καταναλώσεων μέσω αυτοματοποιημένων σημάτων (alerts, alarms, notifications).

Ανάλογα με τις ανάγκες, η εταιρεία προσφέρει την εξ’ αποστάσεως παρέμβαση στη λειτουργία των ενεργοβόρων υποδομών (π.χ. της θέρμανσης/ψύξης, του φωτισμού) και τον άμεσο εντοπισμό της σπατάλης ενέργειας ανά χρήση (λειτουργία του κλιματισμού ή του εσωτερικού φωτισμού εκτός ωραρίου λειτουργίας της εγκατάστασης, ταυτόχρονη λειτουργία θέρμανσης – ψύξης στον ίδιο χώρο κλπ).

Το άρθρο Η «χρυσή» διάκριση για την Protergia στα Energy Mastering Awards 2019! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα