Η φοβερή αντίδραση του Martin Scorsese για το Oscar που δεν πήρε! Δες τι έκανε! (Photo)

15:01 11/2/2020 - Πηγή: iPop

Ο Martin Scorsese έχει αίσθηση του χιούμορ και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Τώρα, η αντίδρασή του στο Oscar που δεν πήρε είναι απλά επική. Τρολάρει τον εαυτό του στο Instagram κι εμείς τον απολαμβάνουμε.

Ο “Ιρλανδός” του Martin Scorsese, που κόστισε στο Netflix 175 εκατομμύρια δολάρια, είχε προταθεί για 10 Oscars αλλά τελικά, προς έκπληξη όλων,

έφυγε απ’ την λαμπερή τελετή χωρίς κανένα βραβείο.

Παρόλα αυτά, ο βραβευμένος σκηνοθέτης και σεναριογράφος, αποφάσισε να μην τα βάψει μαύρα, αλλά αντιθέτως να αυτοσαρκαστεί στο Instagram, ποστάροντας μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σκύλο του κι ένα… παλιό βραβείο που δεν θυμίζει σε τίποτα το χρυσό αγαλματίδιο των Oscars.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Sonny Bono Visionary Award, που είχε πάρει στις 2 Ιανουαρίου στο Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών του Παλμ Σπρινγκς.

Το εν λόγω βραβείο το είχε παραλάβει απ’ τον Robert De Niro, o οποίος μαζί με τους Al Pacino και Joe Pesci πρωταγωνιστούν στην ταινία.

Ο σκηνοθέτης ανέβασε τη φωτογραφία χωρίς κανένα σχόλιο καθώς δεν χρειάστηκε να γράψει τίποτα. Η εικόνα μιλάει από μόνη της!

Φυσικά, χιλιάδες fans έσπευσαν να σχολιάσουν από κάτω απ’ τη φωτογραφία, επαινώντας τον τόσο για την ταινία όσο και για το χιούμορ του!

Η φωτογραφία του Martin Scorsese:

View this post on Instagram

A post shared by Martin Scorsese (@martinscorsese_) on Feb 10, 2020 at 6:32pm PST

Δες το trailer του Ιρλανδού και τρέχα να πατήσεις play στην ταινία εάν δεν την έχεις δει ακόμα!

Περίληψη: Η ιστορία του οργανωμένου εγκλήματος στη μεταπολεμική Αμερική μέσα από τα μάτια του βετεράνου του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, Φρανκ Σίραν, ενός απατεώνα και εκτελεστή που συνεργάστηκε με διαβόητες μορφές του 20ού αιώνα, όπως ο θρυλικός συνδικαλιστής Τζίμι Χόφφα.

Δες ακόμα:

Oscars 2020: Ο συγκλονιστικός Joaquin Phoenix και η αφιέρωση του Brad Pitt

Το άρθρο Η φοβερή αντίδραση του Martin Scorsese για το Oscar που δεν πήρε! Δες τι έκανε! (Photo) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα