Η λύση (με επιστημονική βούλα) για να ξεμεθύσεις βρίσκεται στο ψυγείο σου

07:00 27/10/2014 - Πηγή: iPop

Hangover… αυτή η μάστιγα. Κάθε φορά που βγαίνεις έξω καταλήγεις να πίνεις μία ολόκληρη κάβα και να σέρνεσαι. Πονοκέφαλος και ναυτία θα σου κάνουν συντροφιά την επόμενη μέρα, όσο καλά κι αν πέρασες το βράδυ σου.

Η λύση, λοιπόν, για να αποφύγεις αυτά τα συμπτώματα και πιο συγκεκριμένα για να ξεμεθύσεις βρίσκεται στο ψυγείο σου και δεν είναι ο καφές. Επειδή δε θέλουμε να παιδεύεις το μυαλουδάκι σου -ειδικά με τόσο αλκοόλ που έχει συσσωρευτεί στον οργανισμό σου- με το τι μπορεί να είναι, άντε… θα το πάρει το ποτάμι!

Σύμφωνα

με μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Guangzhou την οποία υπογράφει ο ερευνητής Hua-Bin Li, η λύση είναι η τα ζαχαρούχα ανθρακούχα αναψυκτικά!

Η ομάδα των ερευνητών διαπίστωσε ότι αυτά που καταναλώνουμε μετά την κατάποση του αλκοόλ, θα μπορούσαν να μεταβάλουν την επίδραση του στον οργανισμό! Συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα διαπίστωσε ότι τα ζαχαρούχα ανθρακούχα αναψυκτικά θα μπορούσαν να επηρεάσουν το μεταβολισμό του αλκοόλ με έναν τρόπο που θα ανακούφιζε τα συμπτώματα του hangover.

The post Η λύση (με επιστημονική βούλα) για να ξεμεθύσεις βρίσκεται στο ψυγείο σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα