Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.. ή μήπως όχι; 5 ταινίες που μας καθήλωσαν αλλά είχαν το χειρότερο φινάλε στην ιστορία του κινηματογράφου

16:08 10/9/2022 - Πηγή: iPop

Η έννοια του καλού και του κακού είναι απολύτως υποκειμενικές, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια μορφή τέχνης, όπως είναι ο κινηματογράφος. Άλλωστε, δεν είναι πάντα εύκολο να κάνεις μια καλή ταινία από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάποιες ταινίες τελειώνουν με ένα «και ζήσαν αυτοί καλά, και εμείς καλύτερα», ενώ άλλες τελειώνουν με κλάματα και ένα γιατί να περιπλανιέται στον αέρα. Ή ίσως τελειώνουν με το να γουρλώνεις τα μάτια σου και να αφήνεις έναν βαρύ αναστεναγμό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, σε αυτή τη λίστα θα βρεις τις ταινίες με το χειρότερο τέλος στην ιστορία του κινηματογράφου, αφού όλες τους μας

άφησαν μια άσχημη γεύση στο στόμα, άσχετα με το πόσο μπορεί να απολαύσαμε το υπόλοιπο τους. Και όχι, ο «Τιτανικός» δεν βρίσκεται στη λίστα, αφού η ταινία είναι μια κατηγορία από μόνη της με το χειρότερο τέλος όλων των εποχών!

Netflix τον Σεπτέμβριο 2022: Οι σειρές και οι ταινίες με τις οποίες θα κολλήσουμε!

Οι 5 ταινίες με το χειρότερο τέλος στην ιστορία του κινηματογράφουΝομοταγής Πολίτης

Ο Κλάιντ Σέλτον είναι ένας φιλήσυχος οικογενειάρχης, που θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια τραγωδία. Κατά τη διάρκεια μιας ληστείας στο σπίτι του, θα δολοφονηθούν άγρια η κόρη και η γυναίκα του. Όταν οι δολοφόνοι συλληφθούν, την υπόθεση αναλαμβάνει ο Νικ Ράις, ο οποίος προτείνει σε έναν από τους υπόπτους μία επιεική ποινή, με αντάλλαγμα να καταθέσει εναντίον του συνενόχου του.

Τα χρόνια περνούν και ο ένοχος που γλύτωσε τελικά βρίσκεται νεκρός. Ο Κλάιντ παραδέχεται ότι εκείνος τον σκότωσε και στέλνει τελεσίγραφο στον Νικ ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Η δικαιοσύνη βρίσκεται πλέον στα χέρια του και οι δολοφονίες διαδέχονται η μια την άλλη. Όταν πλέον στο στόχαστρο του Κλάιντ θα μπει και η οικογένεια του Νικ, θα χρειαστεί να βρει τους συνεργούς του Κλάιντ και να μπορέσει να τον σταματήσει. Το τέλος σίγουρα θα σε αφήσει με μια γλυκόπικρη αίσθηση, αφού δεν είναι σε καμία περίπτωση το αναμενόμενο. Ωστόσο, η ταινία από μόνη της είναι ένα αριστούργημα, επομένως δεν θα σου σποϊλάρουμε τη συνέχεια. Φρόντισε να τη δεις!

Τα τελευταία 8 λεπτά

Ο στρατιώτης Κόλτερ Στίβενς ξυπνά μέσα σε ένα επιβατικό τρένο με κατεύθυνση το Σικάγο, χωρίς να έχει καμιά ιδέα για το πώς βρέθηκε εκεί. Το τελευταίο πράγμα που θυμάται είναι να πετάει με ένα ελικόπτερο για μια αποστολή στο Ιράκ. Τώρα βρίσκεται ουσιαστικά στο σώμα κάποιου άλλου, ζώντας μια ξένη ζωή. Πριν προλάβει να καταλάβει τι συμβαίνει, ένα τρένο πλησιάζει από την αντίθετη κατεύθυνση και μια βόμβα τους σκοτώνει όλους. Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ για τον Στίβενς, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ζει ξανά και ξανά τα γεγονότα πριν την έκρηξη, μέχρι να ανακαλύψει την ταυτότητα του βομβιστή. Πρόκειται ξεκάθαρα για μία ταινία δράσης, με συνεχείς ανατροπές στην ιστορία, ωστόσο το τέλος είναι αυτό που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

The Number 23

Ο Γουόλτερ Σπάροου είναι ένας φιλήσυχος, απλός οικογενειάρχης. Όταν όμως πέφτει στα χέρια του ένα βιβλίο με τον τίτλο «Το Νούμερο 23», η ζωή του θα αλλάξει για πάντα. Το βιβλίο εξιστορεί πώς το νούμερο 23 οδηγεί στην καταστροφή έναν απλό άνθρωπο. Πολύ σύντομα, ο Γουόλτερ συνειδητοποιεί ότι το βιβλίο αναφέρεται στη δική του ζωή, στο δικό του παρελθόν.

H Marvel ανακοίνωσε όλες τις νέες ταινίες μέχρι το 2025!

Το νούμερο 23 αρχίζει να εμφανίζεται μπροστά του, ό,τι κι αν κάνει, ενώ το βιβλίο αποκαλύπτει πληροφορίες, όχι μόνο για το παρελθόν του, αλλά και για το μέλλον του, αφήνοντας υπονοούμενα ότι ο ίδιος πρόκειται σύντομα να δολοφονήσει κάποιο συνάνθρωπό του. Ξαφνικά, αρχίζει να γίνεται επικίνδυνος για τους γύρω του, ειδικά για την οικογένειά του. Ο μοναδικός τρόπος για να βγει από αυτή την κατάσταση είναι να βρει το συγγραφέα του βιβλίου, να αποκαλύψει την αλήθεια και να “λύσει” την κατάρα. Στο τέλος της ταινίας, μαθαίνουμε αν το βιβλίο δεν είναι κάτι είναι παρά μία φτηνή δικαιολογία και αν ο ίδιος δεν είναι τίποτε άλλο από ένας στυγνός δολοφόνος. Αρκετά ενδιαφέρον έτσι;

Να με θυμάσαι

Μια γλυκόπικρη ιστορία κατά την οποία ο Τάιλερ, ένας νεαρός Νεοϋορκέζος, έχει μια δύσκολη σχέση με τον πατέρα του, από τότε που ένα τραγικό γεγονός διέλυσε την οικογένειά τους. Ποτέ δεν πίστευε ότι θα μπορούσε κανείς να καταλάβει τι περνάει, μέχρι που γνωρίζει την Άλι. Ο έρωτας ήταν το τελευταίο πράγμα που τον ένοιαζε, ωστόσο την ερωτεύεται τρελά. Μέσα από τη σχέση τους, αρχίζει να βρίσκει και πάλι την ευτυχία και ένα νόημα στη ζωή του. Ωστόσο, κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και διάφορες περιστάσεις απειλούν να τους χωρίσουν.

Disclaimer: Να έχεις μπόλικα χαρτομάντηλα κοντά σου. Θα σου χρειαστούν!

Lucy

Μια νεαρή φοιτήτρια, η Lucy, ζει ανέμελα στο Τόκιο, ώσπου ο φίλος της την εξαπατά προκειμένου να παραδώσει μια βαλίτσα σε έναν κινέζο μαφιόζο. Προτού καταλάβει καν πού έχει βρεθεί μπλεγμένη, η Lucy βρίσκεται με μια πολύ επικίνδυνη συνθετική ουσία εμφυτευμένη στην κοιλιά της, με σκοπό την παράνομη εισαγωγή της, με αυτόν τον τρόπο, σε διάφορες χώρες.

5 εξαιρετικές ταινίες που αξίζει να δεις και να βάλεις στη λίστα με τις αγαπημένες σου

Ωστόσο, το υλικό διαχέεται στην κοιλιά της και αποκτά ξαφνικά υπερφυσικές δυνάμεις, που την αλλάζουν για πάντα. Μπορεί να ακούει και να αισθάνεται τα πάντα, ενώ αποκτά τηλεπαθητικές και τηλεκινητικές δυνάμεις και την ικανότητα να ελέγχει την ύλη. Θα χρησιμοποιήσει όλη την απέραντη γνώση που αποκτά προκειμένου να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Και ενώ η ταινία έχει μια συνηθισμένη κατά τα άλλα ροή, θα λέγαμε πως το τέλος είναι mind-blowing, με την κακή έννοια όμως!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.. ή μήπως όχι; 5 ταινίες που μας καθήλωσαν αλλά είχαν το χειρότερο φινάλε στην ιστορία του κινηματογράφου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.. ή μήπως όχι; 5 ταινίες που μας καθήλωσαν αλλά είχαν το χειρότερο φινάλε στην ιστορία του κινηματογράφου,