Και τελικά, να βάλεις θήκη στο iPhone ή όχι; Το νέο βίντεο της Apple και η επίσημη απάντησή της

14:39 29/7/2022 - Πηγή: iPop

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν αγοράζεις ένα νέο iPhone; Εκτός από το να παίζεις με τις νέες και fun λειτουργίες του και να προσπαθείς να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα σου από την παλαιότερη συσκευή στη νέα, λογικά, ψάχνεις και μία θήκη η οποία θα το προστατεύει. Άλλωστε το έχεις πληρώσει μία περιουσία…Τώρα, όμως, η Apple έρχεται και σου λέει ότι η θήκη είναι περιττή τονίζοντάς σου: «Χαλάρωσε, είναι απλά ένα iPhone».

Η

Apple κατασκευάζει αυτά τα όμορφα smartphone με προσεγμένα σχέδια και ισχυρά χαρακτηριστικά και στη συνέχεια σου προσφέρει πολλά διασκεδαστικά χρώματα για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ωστόσο, πολλοί από εμάς καταλήγουν να βάζουν σε αυτό κομψό νέο gadget μια άσχημη μαύρη θήκη. Τόσο ωραίο κινητό, δε νομίζεις ότι είναι λίγο κρίμα;

«Πρέπει να βάλω στο iPhone θήκη;» Η απάντηση της Apple

Η Apple, λοιπόν, έχει προνοήσει για όλα αυτά και ρισκάρει να σου πει να έχεις το κινητό σου εντελώς γυμνό, χωρίς καμία προστασία.

Συγκεκριμένα, στο τελευταίο διαφημιστικό βίντεο της, θα δεις ένα iPhone να βρίσκεται απλά σε ένα τραπέζι. Καθώς το τηλέφωνο κουδουνίζει και δονείται, γλιστράει από το τραπέζι αργά και βασανιστικά και το άγχος το δικό μας χτυπάει κόκκινο. Στη συνέχεια, δονείται για ακόμα μία φορά και το smartphone πέφτει από το τραπέζι και χτυπά δυνατά στο πάτωμα.

Οι 3 πιο χρήσιμες, δωρεάν εφαρμογές για iPhone, σύμφωνα με το Reddit

Είναι ξεκάθαρο από το βίντεο ότι η Apple δεν θέλει να καλύπτεις πια τα φανταχτερά τηλέφωνά της με μία θήκη.

Το νέο iPhone 13 χρησιμοποιεί την ειδική τεχνολογία γυαλιού Ceramic Sheild της Apple, η οποία προορίζεται για να αντιμετωπίσει τους καθημερινούς κινδύνους της ζωής. 

Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε, το γυαλί είναι γυαλί και σπάει. Και όταν σπάσει, θα ξοδέψεις μια περιουσία για να αντικαταστήσεις την οθόνη σου.

Το νέο iOS 16 έρχεται! Το νέο χαρακτηριστικό που έχει γίνει viral πριν καν κυκλοφορήσει!

Και σε περίπτωση που δεν το γνώριζες, εάν δεν έχεις AppleCare+ και τυχαίνει να σπάσει το πίσω τζάμι, τότε την έβαψες…Ούτε το νεφρό σου δεν αρκεί για να το αλλάξεις, δυστυχώς.

Εγώ, πάντως, σε καμία περίπτωση δε θα αφήσω το αγαπημένο μου κινητό εκτεθειμένο στον κίνδυνο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Και τελικά, να βάλεις θήκη στο iPhone ή όχι; Το νέο βίντεο της Apple και η επίσημη απάντησή της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα