Καθάρισε το σίδερό σου

07:00 13/5/2014 - Πηγή: iPop

Για να διατηρείς τα ρούχα σου φρέσκα και καθαρά δεν χρειάζεται να περιποιείσαι μόνο αυτά, αλλά ακόμα και το σίδερό σου. Πόσες φορές ενώ έχεις πάρει απόφαση μετά από πολύ κόπο να σιδερώσεις, εκεί που έχεις στήσει τα πάντα, σιδερώστρες, σίδερα, κρεμάστρες, είσαι δηλαδή ετοιμοπόλεμη και βάζεις πάνω το ρουχαλάκι σου και ξεκινάς, τσουπ εμφανίζεται ένας λεκές στο τέλειο παντελονάκι σου. Θες να δακρύσεις, να πεις γιατί σε μένα, αλλά σοβαρεύεσαι.

Μην στεναχωριέσαι όμως, καλά το έπλυνες το παντελόνι, το σίδερο από ότι φαίνεται ξέχασες

να καθαρίσεις για καιρό και τώρα σε παιδεύει. Πριν, λοιπόν, καταστρέψεις όλα σου τα ρούχα , πάρε την απόφαση και καθάρισε το σίδερό σου.

Σύμμαχος σου, θα γίνει το αλάτι, ναι αυτό που βάζεις και στο φαγητό και μία πετσέτα που βαρέθηκες, μην πάρεις καμιά καινούργια, κρίμα είναι. Βάλε πάνω στη σιδερώστρα σου μια βαμβακερή πετσέτα και πάνω της ρίξε μια κουταλιά της σούπας αλάτι, αν έχεις χοντρό, ακόμα καλύτερα. Ρύθμισε το σιδερό σου στην υψηλότερη θερμοκρασία του και σιδέρωσε την επιφάνεια με το αλάτι, πιέζοντάς το καλά. Όση βρωμιά έχει μαζέψει το σιδερό σου θα κολλήσει στο αλάτι και η επιφάνεια του, θα φαίνεται καινούργια.

Δεν είναι μαγικό αλλά κάνει θαύματα και έτσι δεν θα ξαναλερώσεις τίποτα όταν το σιδερώνεις.

The post Καθάρισε το σίδερό σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα