Κι όμως η μπύρα είναι το καλύτερο προϊόν για σένα και το σπίτι

19:00 28/8/2021 - Πηγή: iPop

Η παγωμένη μπύρα, όπως είναι σε όλους γνωστό, συνδυάζεται με το καλοκαίρι. Μεζεδάκια, μπαλκόνι, θάλασσα, παρέα και μια κρύα μπύρα είναι ό,τι καλύτερο για τις διακοπές. Ωστόσο, η μπύρα δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι και όχι μόνο για κατανάλωση. Γνώριζες πως μπορεί να αποτελέσει ένα από τα καλύτερα «εργαλεία» μέσα στο σπίτι. Οι εναλλακτικές χρήσεις της μπύρας δεν είναι γνωστές και εμείς είμαστε εδώ για να της μάθεις.

pexelsΑς δούμε
τις εναλλακτικές χρήσεις της μπύρας

Καθαρισμός ξύλινων επίπλων

Βρέξε ένα πανί ή ένα βετέξ με μπύρα και σκουπίσε τα ξύλινα έπιπλα του σπιτιού. Μπορείς, επίσης, να χρησιμοποιήσεις τη μπύρα και ως γυαλιστικό των ξύλινων επίπλων σου.

Αφαίρεση λεκέδων ρούχων

Η μπύρα είναι ένα από τα πιο φυσικά απορρυπαντικά και είναι πολύ αποτελεσματική στην αφαίρεση λεκέδων στα ρούχα. Καθάρισε τη λεκιασμένη περιοχή με μπύρα. Ωστόσο, για να αφαιρέσεις τη μυρωδιά μπύρας από τα ρούχα, πρέπει να πλύνεις το ρούχο στο πλυντήριο.

Φροντίδα ομορφιάς για τα μαλλιά

Unsplash

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μπύρα για να κάνεις τα μαλλιά σου πιο ογκώδη και λαμπερά. Μετά το λούσιμο των μαλλιών σας, ρίξε λίγη μπύρα στα μαλλιά και κάν’ τους μασάζ για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλύνε τα καλά και στεγνώσέ τα.

Ποδόλουτρο

Μία μπύρα μετά από μια κουραστική ημέρα είναι ότι πρέπει για τα… πόδια. Ναι καλά διάβασες. Με μια μπύρα μπορείς να ανακουφίσεις τα πόδια σου, μετά από μια κουραστική ημέρα, όπου αισθάνεσαι την κούραση. Ετοιμάσε ένα ποδόλουτρο και πρόσθεσε μπύρα στο νερό. Βάλε τα πόδια σου στο νερό. Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χαλάρα θα νιώσεις.

Καθαρισμός κοσμημάτων

Αντί να χρησιμοποιείτε χημικά προϊόντα για να καθαρίσεις και να γυαλίσεις τα κοσμήματά σου, βάλε μπύρα σε ένα μπολ και τοποθετήσε τα στην μπύρα. Αφήσε τα για λίγο και μετά σκουπίσέ τα μ’ ένα στεγνό πανί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κι όμως η μπύρα είναι το καλύτερο προϊόν για σένα και το σπίτι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα