Κιάτο: Έρευνα για ηλικιωμένη που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της

18:40 20/7/2019 - Πηγή: iPop

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα για ηλικιωμένη στο Κιάτο που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της. Ο γιος της ομολόγησε ότι την έθαψε εκεί για να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της.

Πιο συγκεκριμένα, σε εξέλιξη είναι η έρευνα για ηλικιωμένη στο Κιάτο και τις συνθήκες κάτω απ’ τις οποίες η 82χρονη γυναίκα βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της, στην κοινότητα Μικρός Βάλτος, Κορινθίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κάτοικοι της περιοχής οι οποίοι είχαν καιρό να δουν την ηλικιωμένη γυναίκα ανησύχησαν και γι’ αυτό

τον λόγο κάλεσαν την αστυνομία. Το βράδυ της Παρασκευής, παρουσία δικαστικού λειτουργού, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της 82χρονης, όπου η σορός της εντοπίστηκε θαμμένη μέσα σε αποθήκη στην αυλή του σπιτιού της.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Korinthostv.gr, συνελήφθη ο γιος της, ο οποίος και ομολόγησε ότι την έθαψε εκεί για να συνεχίσει έτσι να παίρνει τη σύνταξή της, καθώς, όπως δήλωσε, δεν είχε καθόλου χρήματα.

Παρόλα αυτά, ο ίδιος αρνείται ότι τη σκότωσε. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο γιος της ηλικιωμένης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του πάντα έλεγε ότι θέλει να τη θάψει στην αυλή του σπιτιού:

Δεν τη σκότωσα εγώ. Είχε προβλήματα υγείας και πέθανε στις 26 Νοεμβρίου. Πάντοτε μου έλεγε ότι όταν πεθάνει θέλει να τη θάψω στην αυλή του σπιτιού. Στις 27 Νοεμβρίου ήρθα να τη δω και ήταν νεκρή. Αποφάσισα να κάνω πράξη την τελευταία επιθυμία της

Σημειώνεται ότι αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής με σκοπό να διευκρινιστεί η αιτία θανάτου της ηλικιωμένης γυναίκας, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ιατροδικαστής δεν βρήκε στη σορό κάποιο τραύμα ή ίχνη αίματος ή κάποιο άλλο στοιχείο που να δείχνει εγκληματική ενέργεια.

Το άρθρο Κιάτο: Έρευνα για ηλικιωμένη που βρέθηκε θαμμένη στην αυλή του σπιτιού της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα