Κλείνει την εταιρεία της KKW beauty η Kim Kardashian, ετοιμάζοντας νέες εκπλήξεις και επιχειρηματικά σχέδια

16:46 7/7/2021 - Πηγή: iPop

Η πασίγνωστη και πλέον δισεκατομμυριούχος Kim Kardashian West σοκάρει με την νέα της επιχειρηματική απόφαση να κλείσει την εταιρεία της KKW beauty, με άμεσα πλάνα την επανέναρξη της εταιρείας ως καινούριο brand. Διάβασε παρακάτω γιατί κλείνει την εταιρεία

της η Kim Kardashian αφού έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια fans από το 2017.

Την Τρίτη, η Kim Kardashian, star του Keeping Up with the Kardashians, ανακοίνωσε ότι θα κλείσει την KKW Beauty μέσα στον επόμενο μήνα, προκειμένου να ξαναρχίσει την εταιρεία κάτω από μια «εντελώς νέα μάρκα». Η ανακοίνωση έγινε μέσω των social media όπου ενημέρωσε τους fans της εταιρείας για την απόφαση της και τα μελλοντικά της σχέδια.

Instagram/KimKardashian

“Για τους πιστούς πελάτες μας, όλα ξεκίνησαν με ένα κιτ περιγράμματος και επεκτάθηκαν σε μάτια, χείλη, σώμα και πολλές απίστευτες συλλογές τα τελευταία τέσσερα χρόνια”, έγραψε η Kardashian σε μια δήλωση που μοιράστηκε στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Την 1η Αυγούστου τα μεσάνυχτα θα κλείσουμε τον ιστότοπο KKWBeauty.com έτσι ώστε να μπορέσουμε να επανέλθουμε σε εσάς με μια εντελώς νέα μάρκα με νέες φόρμουλες που είναι πιο μοντέρνες, καινοτόμες και συσκευάζονται σε μια ανυψωμένη και βιώσιμη νέα εμφάνιση”, συνέχισε.

“Είμαι ενθουσιασμένη που συνεχίζω να αναπτύσσω και να επεκτείνω τη γκάμα των προϊόντων μου και που θα μπορέσετε επιτέλους να δείτε την εταιρεία και τα προϊόντα με τον τρόπο που πάντα οραματιζόμουν”, είπε η Kardashian. “Επιπλέον, η ομάδα μου εργάζεται σκληρά για να βελτιώσει την εμπειρία αγορών των πελατών, όπου θα μπορείτε να αγοράσετε τις προσφορές ομορφιάς και καλλυντικών μου σε όλες τις κατηγορίες από έναν μόνο ιστότοπο.”

Η Kardashian δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της γράφοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ που βρίσκεστε σε αυτό το απίστευτο ταξίδι μαζί μου, και υπόσχομαι ότι δεν θα λείψουμε για πολύ καιρό.”

Δες και άλλες stars του Hollywood έχουν την δική τους εταιρεία ομορφιάς όπως η Lady Gaga, η Jennifer Lopez, η Gwyneth Paltrow και η Rihanna.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κλείνει την εταιρεία της KKW beauty η Kim Kardashian, ετοιμάζοντας νέες εκπλήξεις και επιχειρηματικά σχέδια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα