Μαίνεται η κόντρα Κυβέρνησης- ΝΔ για την διαπλοκή

20:19 1/3/2016 - Πηγή: iPop

Γερά κρατά η κόντρα ανάμεσα στην Κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία όσον αφορά τα ζητήματα διαπλοκής.

Η Όλγα Γεροβασίλη σε δηλώσεις της την Τρίτη είπε, μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στον Κ. Μητσοτάκη πως «στηρίζει το σημερινό αμαρτωλό καθεστώς και δεν είναι σε θέση να δώσει επαρκείς εξηγήσεις για τις συναλλαγές του κόμματός του με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς».

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος σε άλλο σημείο των δηλώσεών της είπε ο Κ. Μητσοτάκης έχει τις ίδιες ακραίες

θέσεις με το ΔΝΤ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας καταγγέλλοντας πως «ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Κουμουτσάκου:

«Στον πραγματικό κόσμο, και όχι στον φαντασιακό κόσμο του Μαξίμου, τρία πράγματα είναι σαφή:

1ον: Ότι η εκτός ελέγχου κατάσταση στο μεταναστευτικό – προσφυγικό είναι το αποτέλεσμα πολλών μηνών ιδεοληψίας, της συνεχιζόμενης αμηχανίας και της ανικανότητας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Η Νέα Δημοκρατία – κατά γενική ομολογία – έχει κρατήσει εθνικά υπεύθυνη στάση.

2ον: Ότι η αποτυχημένη διαπραγμάτευση των κυρίων Τσίπρα – Βαρουφάκη έφερε το σκληρότερο μνημόνιο, την οικονομία σε ασφυξία και την κοινωνία σε απελπισία.

3ον: Ότι ο δήθεν διώκτης της διαπλοκής αποδεικνύεται κρυφός και τακτικός συνομιλητής εκείνων που ο ίδιος δημόσια καταγγέλλει.

Προφανώς, ο κατάλογος της σκληρής πραγματικότητας δεν σταματά εδώ.

Αρκεί, όμως, για σήμερα».

Photo: SOOC

The post Μαίνεται η κόντρα Κυβέρνησης- ΝΔ για την διαπλοκή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα