Μάκρυναν πάλι οι αφέλειές σου; Δεν χρειάζεται να πας κομμωτήριο, κόψτες μόνη σου σαν επαγγελματίας

14:06 9/7/2021 - Πηγή: iPop

Οι αφέλειες είναι ένα πολύ αγαπημένο look το οποίο θα λατρέψεις εάν ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου. Το μόνο αρνητικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι χρειάζονται συνέχεια κούρεμα. Ξέρουμε πως είναι πολύ δυσάρεστο (από άποψη χρόνου και χρημάτων) να χρειάζεται να επισκέπτεσαι κάθε εβδομάδα το κομμωτήριο για να φρεσκάρεις το κούρεμά σου. Μην ανησυχείς σου έχουμε την λύση! Αυτός ο αναλυτικός οδηγός θα σου δείξει πώς να κόψεις μόνη σου τις αφέλειές σου εύκολα και γρήγορα και θα σου λύσει τα χέρια.

Οδηγός: Πώς να κόψεις
μόνη σου τις αφέλειές σου1. Εξασφάλισε τα κατάλληλα εργαλεία

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις σε ένα καλό ψαλίδι. Ένα απλό ψαλίδι που έχεις στο σπίτι σου ίσως να μην σου δώσει το αποτέλεσμα που θέλεις. Εάν, λοιπόν, σκοπεύεις να επαναλαμβάνεις συχνά την διαδικασία του self-trimming, είναι μια αγορά που δεν θα μετανιώσεις. Ταυτόχρονα, φρόντισε να έχεις έναν καθρέφτη, ένα κοκαλάκι για τα μαλλιά και μια μικρή χτένα.

2. Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι στεγνά

Για να κόψεις τις αφέλειές σου είναι απαραίτητο να είναι στεγνές. Είναι σημαντικό να ξέρεις πώς θα φαίνονται ακριβώς στην φυσική τους μορφή στην καθημερινότητά σου, πράγμα για το οποίο δεν μπορείς να είσαι σίγουρη όταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα. Πιάσε σε μια πρόχειρη αλογοουρά τα υπόλοιπα μαλλιά και ξεκίνα το κούρεμα!

unsplash/Apostolos Vamvouras

Πώς να κάνεις μόνη σου και εύκολα τα πιο ωραία μαλλιά “παραλίας”

3. Κόψε σε τμήματα

Δεν είναι καλή ιδέα να κόψεις τις αφέλειές σου με μια ψαλιδιά. Είναι καλύτερο να τις χωρίσεις σε τρία ή τέσσερα κάθετα τμήματα και κούρεψε από κάτω προς τα πάνω. Θα είναι πιο εύκολο να διορθώσεις ένα μικρό λαθάκι παρά να καταλήξεις σε ένα μη ανατρέψιμο αποτέλεσμα.

4. Μην κινηθείς οριζόντια

Ξέρουμε ότι το να κόψεις τις αφέλειες σε μια ευθεία γραμμή είναι το πιο εύκολο αλλά όχι και το πιο ασφαλές. Απόφυγε να κόψεις ευθεία και επίλεξε να κρατήσεις το ψαλίδι κάθετες πραγματοποιώντας μικρές κοπές από κάτω προς τα πάνω. Μπορείς να αφήσεις τις ακριανές τουφίτσες πιο μακριές και να επανέλθεις σε αυτές όταν θα είσαι σίγουρη για το μήκος που θες να κρατήσεις. Λούσε και στέγνωσε τα μαλλιά σου και έπειτα επέστρεψε για να διορθώσεις ό,τι σου έχει ξεφύγει.

Αυτές είναι οι μικρές μας συμβουλές για να κόψεις μόνη σου τις αφέλειές σου γλιτώνοντας χρόνο και χρήματα. Ακολουθώντας τον οδηγό και με λίγη προσοχή είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρεις να τις κρατήσεις στο ύψος τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάκρυναν πάλι οι αφέλειές σου; Δεν χρειάζεται να πας κομμωτήριο, κόψτες μόνη σου σαν επαγγελματίας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα