«Μάνα» – Ένα τραγούδι που γράφτηκε για τη γιορτή της μητέρας

13:04 9/5/2021 - Πηγή: iPop

Ο Αριστείδης Μωυσιάδης, ένας κλινικός ψυχολόγος από τη Δράμα, αποφάσισε να τιμήσει τη γιορτή της μητέρας με ένα δικό του ξεχωριστό τραγούδι το οποίο συνοδεύει στο video μία σειρά από 5.500 εικόνες animation. Το τραγούδι για τη γιορτή της μητέρας ερμήνευσε ο Απόστολος Κεμετζής και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον συγκινητικό.

«Μάνα» – Το τραγούδι για τη γιορτή της μητέρας

Ο ψυχολόγος και στιχουργός Αριστείδης

Μωυσιάδης έγραψε ένα τραγούδι που φέρει τον τίτλο “Μάνα” και εκφράζει όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων προς τη μητέρα τους. Οι 5.500 εικόνες animation που συνοδεύουν το video είναι δημιούργημα της Δήμητρας Αμπράση, η οποία κατάφερε να κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο εντυπωσιακό και φορτισμένο συναισθηματικά αφού οι εικόνες που δημιούργησε αποτελούν τον πιο όμορφο κύκλο της ζωής.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104,9» ο Αριστείδης Μωυσιάδης είπε χαρακτηριστικά:

Θεωρώ ότι ήταν χρέος μας να αφιερώσουμε ένα τραγούδι στο θεσπέσιο πλάσμα που λέγεται μάνα, στο άτομο που έχει περάσει πολλά για να μας φτάσει μέχρι εκεί που μας έφτασε

Το τραγούδι «Μάνα», δεν είναι το πρώτο που γράφει ο Αριστείδης Μωυσιάδης αφού πριν λίγους μήνες έγραψε το «Εμείς οι δύο», που περιγράφει την ιστορία ενός φίλου του, που έχασε τους γονείς του με διαφορά τριών ημερών από επιπλοκές της Covid-19, χωρίς να προλάβει να τους πει αντίο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Μάνα» – Ένα τραγούδι που γράφτηκε για τη γιορτή της μητέρας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα