Νέο βασιλικό μωρό! Μεγαλώνει η οικογένεια της Kate και του William;

17:53 17/10/2022 - Πηγή: iPop

Άλλο ένα μωράκι για τον William και την Kate ή μήπως πρόκειται για fake news; Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, εγώ πιστεύω ότι το βασιλικό ζεύγος θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του! Ας δούμε, όμως, τι υποστηρίζουν έγκυρες πηγές κι όχι εγώ! Αχ, είμαι τόσο ενθουσιασμένη!

Μία έγκυρη πηγή κοντά στην βασιλική οικογένεια, αποκάλυψε στο Us Weekly ότι η Kate προσπαθεί πολύ σκληρά να πείσει τον William

να κάνουν ένα τέταρτο παιδί. «Η Kate μιλούσε για το ότι θέλει ένα άλλο μωρό εδώ και λίγο καιρό», μοιράστηκε η πηγή. «Πάντα ήθελε τέσσερα παιδιά και ενώ ο William ήταν αρχικά ευχαριστημένος με τρία, κατάφερε να του αλλάξει γνώμη». 

Η Kate Middleton όπως δεν την έχεις ξαναδεί – Ντυμένη με στρατιωτικά ρούχα κατά την επίσκεψή της στην Ακαδημία Εκπαίδευσης Pirbright

Ενώ ο William είναι πολύ χαρούμενος με τα τρία παιδιά, εκείνη κατάφερε να τον… αναγκάσει! «O William πάντα ανησυχεί όταν συναντάω παιδάκια κάτω του 1 έτους», είπε η Πριγκίπισσα της Ουαλίας κατά τη διάρκεια ενός event, προσθέτοντας ότι χτυπάει το βιολογικό της ρολόι. «Έρχομαι και λέω ‘ας κάνουμε ακόμα ένα’»!

Ο William και η Kate έχουν τρία παιδιά: τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis.

Kate Middleton – Tέταρτο παιδί: Μεγαλώνει η οικογένεια!

Η Kate αποκάλυψε, πρόσφατα, μια πολύτιμη στιγμή της ζωής της με τους θαυμαστές κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ταξίδι στην Ουαλία από τότε που έλαβαν τους νέους τους τίτλους. Σε ένα viral βίντεο TikTok που δημοσιεύτηκε στο Twitter, η Kate παρατήρησε μια παλιά φωτογραφία που κρατούσε ένας θαυμαστής της και είπε: «Θεέ μου αυτό είναι από τον αρραβώνα μας! Πάντα γελάμε με αυτό. Αν και είμαστε παντρεμένοι 11 χρόνια, ήμασταν μαζί τα διπλάσια, οπότε είναι εξαιρετικό. Και τα παιδιά κοιτάζουν τις φωτογραφίες και λένε, “Μαμά, φαίνεσαι τόσο νέα!”».

Η συγκινητική αντίδραση του πρίγκιπα Louis όταν έμαθε για τον θάνατο της προγιαγιάς του – Θα μπορέσουν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας να παραστούν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ;

pic.twitter.com/06DU8oNXra

Royal Obsessed (@royalobsessed_) September 29, 2022

Το μέλλον της Μοναρχίας! Αποκαλύφθηκε το πρώτο επίσημο κοινό πορτρέτο της Kate και του Πρίγκιπα William

Ο William ανέλαβε τον ρόλο του πρίγκιπα Καρόλου ως Πρίγκιπας της Ουαλίας, καθώς ο νέος μονάρχης ανακοίνωσε τους νέους του τίτλους στις 9 Σεπτεμβρίου 2022.

«Ως κληρονόμος μου, ο William αναλαμβάνει τώρα τους σκωτσέζους τίτλους που σημαίνουν τόσα πολλά για μένα. Με διαδέχεται ως Δούκας της Κορνουάλης και αναλαμβάνει τις ευθύνες για το Δουκάτο της Κορνουάλης το οποίο έχω αναλάβει για περισσότερες από πέντε δεκαετίες. Με την Kate δίπλα του, ο νέος μας Πρίγκιπας και Πριγκίπισσα της Ουαλίας, ξέρω, ότι θα συνεχίσουν να εμπνέουν και να καθοδηγούν τους εθνικούς μας αγώνες, βοηθώντας να φέρουμε όσους βρίσκονται στο περιθώριο στο κέντρο όπου μπορεί να δοθεί ζωτική βοήθεια», είπε ο Κάρολος στην  πρώτη του ομιλία ως Βασιλιάς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νέο βασιλικό μωρό! Μεγαλώνει η οικογένεια της Kate και του William; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα