Ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Τα πρώτα επεισόδια κυκλοφόρησαν και οι μάσκες έπεσαν – Όλες οι αποκαλύψεις που γίνονται για τη βασιλική οικογένεια από το πρώτο λεπτό

13:15 8/12/2022 - Πηγή: iPop

Τα πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ του Harry και της Meghan μόλις κυκλοφόρησαν και ομολογούμε πως ήδη έχουν προκαλέσει χαμό! Υπάρχουν αποκαλύψεις για την σχέση τους, για την πριγκίπισσα Diana, καθώς και για τον τρόπο που υποδέχθηκε η βασιλική οικογένεια την Meghan, ο οποίος δεν ήταν καθόλου καλός…Εμείς γνωρίζουμε ήδη όλες τις λεπτομέρειες και τις μοιραζόμαστε μαζί σου. Θα γίνει χαμός!

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers.

Το πρώτο επεισόδιο και οι πρώτες στιγμές του έρωτά τους

Η πρώτη ερώτηση που τέθηκε

στον Harry και τη Meghan είναι γιατί ήθελαν να κάνουν αυτό το ντοκιμαντέρ.

«Δεν πρόκειται να πω ότι είναι και πολύ εύκολο», απαντά η Meghan, «αλλά όταν νιώθεις ότι οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει ποιος είσαι, για τόσο καιρό, είναι πολύ ωραίο να έχεις την ευκαιρία να δείξεις την αλήθεια για το τι συνέβη και για το ποιοι είμαστε».

Ο Harry απαντάει κάτι παρόμοιο, προσθέτοντας πως η σειρά φάνηκε και στους δύο σαν μια «λογική ιδέα» λόγω της «παραπληροφόρησης» για το ζευγάρι στον δημόσιο χώρο.

Μόλις, όμως, το ζευγάρι μας λύνει την απορία, το πρώτο επεισόδιο επικεντρώνεται στις πρώτες μέρες της Meghan και του Harry, καθώς εκείνοι και οι φίλοι τους θυμούνται στιγμές από το καλοκαίρι του 2016.

«Εκείνη την περίοδο ήθελα να είμαι single και να διασκεδάζω μόνο με τις φίλες μου», ισχυρίζεται η Meghan. «Είχα καριέρα, είχα τη ζωή μου, είχα χαράξει τον δικό μου δρόμο και μετά ήρθε ο Harry», προσθέτει.

«Η Meghan και εγώ γνωριστήκαμε μέσω Instagram», αποκαλύπτει ο Harry. «Έκανα scroll στην αρχική μου και κάποιος φίλος μου είχε ανεβάσει ένα βίντεο με την Meghan και σκέφτηκα “ποια είναι αυτή;”» Στη συνέχεια, ένας κοινός τους φίλος τους έφερε σε επαφή.

Η Meghan υποστηρίζει πως δεν έψαξε πράγματα για τον Harry στην Google, αλλά έκανε την έρευνά της για να καταλάβει ποιος ήταν καλύτερα στα social media.

Τι συνέβη στο πρώτο τους ραντεβού στο Soho House;

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε, επίσης, την παρέα της Meghan να αναπολεί το πρώτο ραντεβού του ζευγαριού.

Η Meghan, μάλιστα, αποκαλύπτει πως έγινε στο «76 Dean Street» – που είναι μία άλλη ονομασία για το ιδιωτικό κλαμπ Soho House – και ο Harry καθυστέρησε να πάει.

«Είχαμε μια υπέροχη συνομιλία για περίπου μία ώρα», λέει ο Harry. Η Meghan έφυγε γιατί είχε άλλα πλάνα για μετά. Αλλά πρότεινε να δειπνήσουν το επόμενο βράδυ κι έτσι κανόνισαν και δεύτερο ραντεβού στο ίδιο μέρος.

«Ήμασταν σαν παιδιά μαζί», τόνισε η Meghan.

Netflix«Θυσίασε τα πάντα – και μετά το έκανα κι εγώ», λέει ο Harry

«Αυτή είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης», λέει ο Harry, καθώς τον βλέπουμε να «σπρώχνει» τη Lilibet σε ένα καροτσάκι μαζί με τον Archie σε μια οικογενειακή βόλτα με τη Meghan.

«Και το πιο τρελό είναι πως νομίζω ότι αυτή η ιστορία αγάπης μόλις ξεκινάει».

Και προσθέτει: «Θυσίασε τα πάντα, την ελευθερία που είχε, για να γίνει ένα με τον κόσμο μου. Και λίγο μετά από αυτό, κατέληξα να θυσιάσω όλα όσα ξέρω εγώ για να την ακολουθήσω στον δικό της κόσμο».

Η σχέση του Harry με την πριγκίπισσα Diana

Καθώς το επεισόδιο εξελίσσεται, ο Harry ξεκινά να αναφέρεται στη μητέρα του, την αείμνηστη πριγκίπισσα Diana.

«Νομίζω ότι για τόσους πολλούς ανθρώπους στην οικογένεια, ειδικά τους άντρες, μπορεί να υπάρχει ο πειρασμός να παντρευτούν κάποιον που θα ταίριαζε στο “καλούπι”, σε αντίθεση με κάποιον που ίσως προορίζεται να είναι μαζί σου», λέει ο Harry.

«Η μαμά μου σίγουρα πήρε τις περισσότερες από τις αποφάσεις της, αν όχι όλες, μέσα από την καρδιά της, και εγώ είμαι ο γιος της μητέρας μου».

Το επεισόδιο χρησιμοποιεί πολλά πλάνα αρχείου – συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας Diana που φεύγει από το νοσοκομείο το 1984 με τον πρίγκιπα Κάρολο με τον νεογέννητο Harry στην αγκαλιά της.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ το γέλιο της», λέει ο Harry. «Η πλειονότητα, όμως, των αναμνήσεων μου είναι ότι με κατέκλυζαν οι παπαράτσι».

Νέες αποκαλύψεις: Ο βοηθός της Diana εξηγεί πώς ο Κάρολος της έκανε την ζωή κόλαση με τα ψέματα για την ψυχική της υγεία

instagram/ady.diana._

Ο Πρίγκιπας William απάντησε για πρώτη φορά για τη συνέντευξη Harry και Meghan!

Η Meghan αφηγείται την πρώτη συνάντηση με την Kate

Ξαφνικά βλέπουμε ένα πλάνο της Meghan σε μια κουζίνα, να χαμογελά καθώς μαγειρεύει με καπέλο του μπέιζμπολ.

Θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον William και την Kate και λέει: «Όταν ο Will και η Kate ήρθαν και τη συνάντησα για πρώτη φορά, ήρθαν για δείπνο».

Χαμογελά καθώς θυμάται ότι ήταν «με σκισμένα τζιν και ξυπόλητη», αλλά υπονοεί ότι ήταν ίσως λιγότερο επίσημα ντυμένη από εκείνους.

«Ήμουν αγκαλίτσας, και τώρα είμαι αγκαλίτσας, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι ενοχλητικό για πολλούς Βρετανούς. Υποθέτω ότι άρχισα να καταλαβαίνω πολύ γρήγορα ότι η επισημότητα που δείχνουν εξωτερικά υφίσταται και εσωτερικά».

Η Meghan αποκαλύπτει πώς είναι η σχέση της με τον πατέρα της

Κατά τη διάρκεια του τρίτου επεισοδίου, η Meghan συζητά για το πώς κατέρρευσε η σχέση της με τον πατέρα της, Thomas Markle.

Ανέφερε, μάλιστα, ότι τις ημέρες πριν από το γάμο της, έπρεπε να του τηλεφωνήσει για να τον ρωτήσει αν έπαιρνε χρήματα από ταμπλόιντ για να στήσουν φωτογραφίες του να προετοιμάζεται για την τελετή.

Στη συνέχεια, η Meghan αποκαλύπτει την έκπληξή της όταν ανακάλυψε ότι δεν θα τη συνόδευε στον γάμο της λόγω των ταμπλόιντ.

«Δεν του μίλησα από τότε», λέει.

Σε μια συνέντευξη στο ITV το 2018, ο Thomas Markle ρωτήθηκε για τις αναφορές ότι είχε σκηνοθετήσει φωτογραφίες από παπαράτσι ενόψει του γάμου της Meghan και του Harry.

Είπε: «Για αυτό το περιστατικό έχω ζητήσει συγγνώμη 100 φορές».

Ο Harry στο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει πως «επωμίστηκε» την κατάρρευση της σχέσης της Meghan με τον πατέρα της.

«Φυσικά είναι απίστευτα λυπηρό αυτό που συνέβη. Είχε πατέρα πριν από εμένα και τώρα δεν έχει και το επωμίζομαι γιατί αν η Meghan δεν ήταν μαζί μου, τότε ο μπαμπάς της θα ήταν ακόμα εδώ», συμπληρώνει ο Harry.

Διαμάχη για τα «παραπλανητικά» trailer

Πλάνα και από τα δύο trailer του Netflix για το ντοκιμαντέρ για τον Harry και τη Meghan έχουν κατηγορηθεί πως είναι παραπλανητικά.

Στα trailer, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan μιλούν για το πώς τους παραγκώνισε η βασιλική οικογένεια, καθώς και την καταδίωξη από τα μέσα ενημέρωσης – αλλά τουλάχιστον τρία κλιπ και εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν πιστεύεται ότι προέρχονται από γεγονότα που δεν είχαν καμία σχέση με το ζευγάρι.

Το αληθινό πρόσωπο της Diana: Όταν η πριγκίπισσα επισκέφτηκε την Ελλάδα έναν χρόνο πριν τον θάνατό της

Παρουσιάζονται πλήθη από παπαράτσι – αλλά σε μια περίπτωση, σύμφωνα με την ανάλυση, η ομάδα των φωτογράφων ήταν στην πραγματικότητα σε μια πρεμιέρα του Harry Potter.

Άλλες εικόνες φαίνεται να είναι από τη δίκη του πρώην μοντέλου Katie Price.

Το Netflix και η εταιρεία παραγωγής του Sussex Archewell δεν έχουν σχολιάσει τους ισχυρισμούς.

Όπως και να έχει, ο χρόνος θα δείξει την αλήθεια…ή μήπως όχι;

@voyermedia Harry and Meghan are already lying and the Netflix documentary hasn’t ever dropped yet! When will they stop. #harry #harryandmeghan #meghanmarkle #royalfamily #royals #netflix #documentary #queenelizabeth #royalnews #fy #fyp #palace #celebrity #celeb #diana #news #voyermedia #william #katemiddleton #exposed #lies ♬ Succession Main Theme (From “” Succession””) – Geek Music

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ντοκιμαντέρ Harry & Meghan: Τα πρώτα επεισόδια κυκλοφόρησαν και οι μάσκες έπεσαν – Όλες οι αποκαλύψεις που γίνονται για τη βασιλική οικογένεια από το πρώτο λεπτό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ντοκιμαντέρ Harry, Meghan, – Όλες,ntokimanter Harry, Meghan, – oles