Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η ελληνική αποστολή στο Μινσκ

20:54 6/6/2019 - Πηγή: iPop
Μετά την απαράδεκτη ανακοίνωση ότι η ελληνική αντιπροσωπευτική ομάδα δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στους Ευρωπαϊκούς αγώνες λόγω… αδυναμίας εξεύρεσης εισιτηρίων, τελικά βρέθηκε λύση.

Συγκεκριμένα, υπήρξε παρέμβαση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, και αποφασίστηκε να ταξιδέψει η ομάδα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Έτσι, θα πάει κανονικά η Ελλάδα στους Ευρωπαϊκούς αγώνες στο Μινσκ!

Ο Πρωθυπουργός, μόλις έμαθε το θέμα, ζήτησε να μεταβούν οι αθλητές με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

Αμέσως ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας, Παναγιώτης Ρήγας, ανέλαβαν να λύσουν τα διαδικαστικά θέματα.

Οι ευρωπαϊκοί αγώνες στίβου θα γίνουν από τις 23 ως τις 28 Ιουνίου στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Η Ελλάδα θα έχει τελικά κανονικά εκπροσώπηση με την αποστολή της να αποτελείται από αρκετούς πρωταθλητές που έχουν πιθανότητες για διάκριση.

Ο ΣΕΓΑΣ, νωρίτερα, με την ανακοίνωσή του, ουσιαστικά, μετέθετε τις ευθύνες στην ΕΟΕ, η οποία αρχικά έπρεπε να μεριμνήσει, ωστόσο, στις 18 Απριλίου ενημέρωσε ότι θα πρέπει η ομοσπονδία να βρει μόνη της τα εισιτήρια.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ:

«Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ με ιδιαίτερη λύπη ανακοινώνει πως για τεχνικούς λόγους (αδυναμία εξεύρεσης εισιτηρίων) αποσύρει τη συμμετοχή της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας από τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μινσκ.

Από τις 18 Απριλίου, οπότε και η ομοσπονδία ενημερώθηκε από την ΕΟΕ πως πρέπει να προχωρήσει η ίδια στην έκδοση των εισιτηρίων καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μεταβεί η αποστολή στο Μινσκ.

Ο σχετικός διαγωνισμός για αεροπορικά εισιτήρια που προκηρύχθηκε άμεσα ήταν άγονος και οι απευθείας διαπραγματεύσεις, που ακολούθησαν με εταιρείες και ταξιδιωτικά γραφεία, ακόμη και για μετάβαση μέσω τρίτης χώρας, δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομοσπονδία εκφράζει τη λύπη της για την αδυναμία υλοποίησης της αποστολής και ζητά συγνώμη από αθλητές και προπονητές».

Διαβάστε ακόμα:

Χρυσή ξανά η Κορακάκη στο Παγκόσμιο! Μπράβο της!

Το άρθρο Με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος η ελληνική αποστολή στο Μινσκ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα