Ο Harry Styles και ο οίκος Gucci χρειάστηκαν μόνο μία καμπάνια για να ρίξουν γροθιά στα στερεότυπα και την κουλτούρα της τοξική αρρενωπότητας

14:01 4/11/2022 - Πηγή: iPop

It’s Harry’s world και όλοι οι υπόλοιποι απλά ζούμε σε αυτόν…Ο αγαπημένος μας Harry Styles συνεργάστηκε με την Gucci για τη νέα τους συλλογή «HA HA HA» κι εμείς έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Τι να πρωτοσχολιάσουμε; Την συνεργασία; Την συλλογή; Το βίντεο; Το αγόρι; Αχ Harry…You are art!

Ο Harry Styles, ο οίκος Gucci και ο creative

director Alessandro Michele έχουν ονειρευτεί πολλούς τρόπους για να περιγράψουν αυτή τη συλλογή, η οποία είναι το αποτέλεσμα όλων που παίζουν σαν παιδιά, είναι η γκαρνταρόμπα των ονείρων τους που σχεδιάστηκε μέσω WhatsApp και πάνω από ποτήρια από κρασί. Αφορά «περισσότερο τη ζωή», δήλωσε ο Michele κατά την παρουσίαση της συλλογής τον Ιούνιο. Όπως και να έχει, τα ρούχα τα οποία παρουσίασε ο ίδιος ο Harry Styles με μία φωτογράφιση, είναι απλά WOW!

Harry Styles x Gucci. pic.twitter.com/UdBpclIkFJ

— َ (@larryshousei) November 3, 2022

«My Policeman»: Emma Corrin και Harry Styles σ’ ένα queer ερωτικό τρίγωνο το ’50

Harry Styles – Συλλογή Gucci: Η συνεργασία που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν!

Η νέα καμπάνια HA HA HA είναι αποτέλεσμα ενός πολυετούς έργου για το οποίο ο Styles και η Gucci εργάζονται εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με τους ίδιους είναι μία προσπάθεια να μας φέρει πιο κοντά στην «ανδρική μεταμόρφωση», ανέφερε ένα δελτίο τύπου από το brand. 

Harry Styles for the 2022 Gucci HA HA HA Collection. pic.twitter.com/7ojtJnUelA

HSD (@hsdaily) November 3, 2022

«Είμαι τόσο χαρούμενος που βλέπω αυτό το έργο επιτέλους να ζωντανεύει», αποκάλυψε ο Styles σε μια δήλωση. «Γνωρίζω τον Alessandro χρόνια τώρα και ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου άτομα. Πάντα εμπνέομαι βλέποντάς τον να δουλεύει, οπότε το να κάνω αυτή τη συνεργασία με τον φίλο μου ήταν πολύ ξεχωριστό για μένα».

When Harry met Alessandro. #GucciHAHAHA

A new campaign envisioned by #AlessandroMichele
Photography and music by #MarkBorthwick
Art Direction by #ChristopherSimmonds @Harry_Styles #HarryStyles pic.twitter.com/vLfJgCp87h

gucci (@gucci) November 3, 2022

Ο Harry Styles δηλώνει έτοιμος να κάνει παιδιά! Μιλά για τη σεξουαλικότητά του και την ψυχοθεραπεία στην πιο ειλικρινή του συνέντευξη

Στην καμπάνια, ο Harry μας φαίνεται να διασκεδάζει πολύ. Όπως βλέπεις κι εσύ, το αγόρι μας είναι σέξι και αξιολάτρευτο ταυτόχρονα.

Τα κοστούμια της συλλογής φωνάζουν από μακριά Harry Styles, καθώς είναι over sized και της δεκαετίας του ’70.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

«Ο Harry Styles είναι ο πιο εκκεντρικός και ελεύθερος τύπος στη γη», τόνισε ο Michele σε μία δήλωσή του, ενώ μας εξήγησε ότι η έμπνευσή του για τον τρόπο που ντύνεται πηγάζει από τους μεγάλους αστέρες της ροκ της στη δεκαετία του ’70. «Μοιραζόμασταν για πολύ καιρό εικόνες εκκεντρικών ανδρών από την εποχή», συμπλήρωσε.

Περιγράφοντας την καμπάνια, ο Gucci δήλωσε: «Ο Harry Styles διοχετεύει την συναισθηματικότητά του για να παίξει με την έννοια της αρρενωπότητας στην καμπάνια της συλλογής Gucci HA HA HA».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

«Τα ρούχα φοριούνται άνετα και συνδυάζονται με εκπληκτικά αξεσουάρ. Θέλαμε να ξεκινήσουμε ένα παιχνίδι ντυσίματος που ούτε καθιερώνει ούτε εξιστορεί κλασικές προκαταλήψεις, αλλά αναδιαμορφώνει την ανδρική γκαρνταρόμπα ως εργαλείο για την πρωτοπορία».

Εσύ τι θα έκανες αν ο Harry Styles σου χτυπούσε την πόρτα; Τα 300$ και το νέο του video clip

Η συλλογή του Styles κυκλοφόρησε ενώ ο ίδιος συνεχίζει το τουρ του στις ΗΠΑ για το τρίτο σόλο άλμπουμ του Harry’s House.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Οι συναυλίες του περιλαμβάνουν και μια ιστορική παρουσία 15 εμφανίσεων στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, όπου ο χώρος ύψωσε ένα πανό προς τιμήν του για να σηματοδοτήσει το επίτευγμα!

Μπορείς να δεις ολόκληρη της συλλογή HA HA HA, κάνοντας κλικ εδώ.

Περιμένουμε να μας πεις εντυπώσεις!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Harry Styles και ο οίκος Gucci χρειάστηκαν μόνο μία καμπάνια για να ρίξουν γροθιά στα στερεότυπα και την κουλτούρα της τοξική αρρενωπότητας εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Harry Styles,Gucci