Ο Keanu Reeves δωρίζει τον μισθό του από την ταινία Matrix σε έρευνα για την λευχαιμία – Τα δύσκολα χρόνια του ηθοποιού και οι φιλανθρωπίες

20:00 31/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο Keanu Reeves θεωρείται εδώ και καιρό ως ένας από τους ωραιότερους και πιο cool τύπους στο Hollywood, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά περισσότερα στοιχεία σε αυτή την αγγελική προσωπικότητα από όσα γνωρίζουμε οι περισσότεροι από εμάς.

Το 1991, η μικρότερη αδερφή του, Kim, διαγνώστηκε με λευχαιμία, έναν τύπο καρκίνου του αίματος, τον οποίο πάλεψε για 10 χρόνια πριν αρχίσει να υφίσταται

ύφεση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keanu Reeves (@keanureevesofflcial_)

Η άγνωστη ιστορία του Keanu Reeves που δίνει μαθήματα ζωής

Ο Keanu Reeves δωρίζει τον μισθό του για έναν καλό σκοπό!

Ο Keanu Reeves έβαλε τη ζωή του σε αναμονή καθώς έγινε ο φροντιστής της, με αποτέλεσμα οι συνέχειες του Matrix να καθυστερούν και ο Keanu να πουλά το σπίτι του για να μπορέσει να είναι στο πλευρό της φροντίζοντάς την.

Δώρισε επίσης περίπου το 70% του μισθού του από την ταινία «The Matrix» σε έρευνα για τη λευχαιμία για να βοηθήσει στην αναζήτηση θεραπείας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keanu Reeves (@keanureevesofflcial_)

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Keanu δημιούργησε επίσης μια φιλανθρωπική οργάνωση για να υποστηρίξει ανθρώπους και παιδιά που ζουν με καρκίνο. Δεν έχει μιλήσει πολύ για τη φιλανθρωπία του, γιατί δεν θέλει να συνδέεται με τη διασημότητά του, αλλά το 2009 αποκάλυψε στο Ladies Home Journal ότι βοηθά ανθρώπους με καρκίνο και φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά.

Ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη μάχη ενάντια στην παιδική λευχαιμία

Ο γνωστός ηθοποιός και η αδερφή του Kim ήταν ιδιαίτερα δεμένοι αφού μεγάλωσαν μαζί σε ένα σκληρό σπίτι. Ο πατέρας τους έφυγε όταν ο Keanu ήταν δύο ετών και αργότερα φυλακίστηκε για κατοχή ναρκωτικών. Μετακόμισαν με τη μητέρα τους, η οποία τους πήγε από τη Χαβάη στην Αυστραλία, τη Νέα Υόρκη και τον Καναδά.

Επιπλέον, ο αγαπημένος ηθοποιός, πέρα από τη δική του φιλανθρωπική οργάνωση, δωρίζει πολύ συχνά χρήματα σε ανθρώπους, παιδιά και ιδρύματα που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Επίσης στο παρελθόν, έχει προχωρήσει σε σημαντικές περικοπές στους μισθούς του για να επιτρέψει σε άλλα μέλη του καστ και του συνεργείου να αμείβονται με περισσότερα χρήματα. Για παράδειγμα, το συμβόλαιό του για τα σίκουελ του Matrix περιελάμβανε σημαντική μείωση μισθού, ώστε να διατεθούν περισσότερα χρήματα για τους εργαζόμενους στα κοστούμια και τα ειδικά εφέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Keanu Reeves (@keanureevesofflcial_)

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας, χάρισε σε μια ντουζίνα κασκαντέρ μοτοσικλέτες Harley-Davidson για να τους ευχαριστήσει για τη δουλειά τους στην ταινία.

«Ήθελα απλώς… να πω ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους τύπους που με βοήθησαν να το κάνω αυτό», είπε ο Reeves.

Ένα πράγμα στο οποίο μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε είναι ότι πρέπει να προστατεύσουμε τον Keanu πάση θυσία.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Keanu Reeves δωρίζει τον μισθό του από την ταινία Matrix σε έρευνα για την λευχαιμία – Τα δύσκολα χρόνια του ηθοποιού και οι φιλανθρωπίες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Keanu Reeves,Matrix