Ο γνωστός Έλληνας που θα πληρώσει την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου

10:31 13/4/2017 - Πηγή: iPop

Μπορεί η εισαγγελέας να έκρινε ότι η κατάσταση της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλο τον θέτει σε θέση να αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν του επέβαλε και ένα υψηλότατο ποσό για εγγύηση, το οποίο κατά δήλωση της συζύγου του και του δικηγόρου του εκείνος αδυνατεί να πληρώσει. Έτσι, βρέθηκε γνωστός Έλληνας που θα πληρώσει την εγγύηση

του Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Βίκυ Σταμάτη στον Alpha, γνωστός Έλληνας προσφέρθηκε να πληρώσει τις 200.000 για την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου.

Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από όσους ευεργετήθηκαν, ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”

Η σύζυγος του πρώην υπουργού υπογράμμισε πως «υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος».

Σχετικά με την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Άκη Τσοχατζόπουλου, η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος».

The post Ο γνωστός Έλληνας που θα πληρώσει την εγγύηση του Τσοχατζόπουλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα