Ο πρίγκιπας Harry ανησυχεί για τα παιδιά του William και της Kate: «Τουλάχιστον 1 από τα 3 θα καταλήξουν σαν εμένα» – Θα βγάλει και δεύτερο βιβλίο;

13:40 17/1/2023 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας Harry «ανησυχεί» για το πώς θα καταλήξουν τα μικρότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Σε μια συνέντευξή του με τον Bryony Gordon της The Telegraph που κυκλοφόρησε την Παρασκευή 13/01, ο Δούκας του Sussex μοιράστηκε τις ανησυχίες του για τα τρία παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate Middleton τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis.

«Όπως ξέρω πολύ

καλά, μέσα στην οικογένειά μου, αν δεν είμαστε εμείς», είπε ο Harry δείχνοντας τον εαυτό του, «θα είναι κάποιος άλλος».

Ανατροπή από την βασιλική οικογένεια: Το παλάτι οργανώνει συνάντηση του Harry με τον William και τον Κάρολο λίγο πριν τη στέψη

Απομνημονεύματα πρίγκιπα Harry: Η γνώμη του για τα παιδιά του William και της Kate

Και συνέχισε, «Και παρόλο που ο William κι εγώ έχουμε μιλήσει για αυτό μία ή δύο φορές και μου έχει ξεκαθαρίσει ότι τα παιδιά του δεν είναι δική μου ευθύνη, εξακολουθώ να νιώθω ευθύνη γνωρίζοντας ότι από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό. Και αυτό με πονάει, αυτό με ανησυχεί».

Ο πρίγκιπας Harry στα απομνημονεύματά του Spare, αναλύει τον όρο «ο κληρονόμος και ο εφεδρικός», δείχνοντας το διαφορετικό πεπρωμένο, το οποίο χώρισε τον πρίγκιπα Harry και τον μεγαλύτερο αδερφό του από τη γέννησή του. Πριν καλωσορίσει ο πρίγκιπας William τα τρία παιδιά του, ο μικρότερος αδερφός του τον ακολουθούσε στη γραμμή διαδοχής του θρόνου.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Ο πρίγκιπας William ονομάστηκε επίσημα Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο παραδοσιακός τίτλος για τον Βρετανό διάδοχο του θρόνου, από τον πατέρα βασιλιά Κάρολο μόλις μία ημέρα μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυτό είναι το πρώτο -έμμεσο- σχόλιο της Kate Middleton για τα απομνημονεύματα του Harry!

Στα απομνημονεύματα του Harry, αποκάλυψε ότι ο βασιλιάς Κάρολος τον ανέφερε ως «εφεδρικό» την ημέρα της γέννησής του.

«Υπέροχο! Τώρα μου δώσατε έναν Κληρονόμο και έναν Εφεδρικό – η δουλειά μου τελείωσε», έγραψε ο Harry ότι είπε ο Κάρολος στη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana.

instagram/ady.diana._ / Απομνημονεύματα πρίγκιπα Harry

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε επίσης ότι το πρώτο προσχέδιο του βιβλίου του περιείχε διπλάσιο περιεχόμενο από τα απομνημονεύματα που κυκλοφόρησαν.

«Θα μπορούσε να ήταν δύο βιβλία, να το θέσω έτσι», αποκάλυψε στην Telegraph

«Υπάρχουν, όμως, κάποια πράγματα που έχουν συμβεί, ειδικά μεταξύ εμένα και του αδελφού μου, και σε κάποιο βαθμό μεταξύ εμένα και του πατέρα μου, που απλά δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα μπορούσαν να με συγχωρήσουν ποτέ».

Ή μήπως ο Harry θα κάνει την έκπληξη και θα αθετήσει την υπόσχεσή του;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας Harry ανησυχεί για τα παιδιά του William και της Kate: «Τουλάχιστον 1 από τα 3 θα καταλήξουν σαν εμένα» – Θα βγάλει και δεύτερο βιβλίο; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα