Ο πρώην της Britney Spears εισέβαλε στον γάμο με τον Sam Asghari και συνελήφθη

11:26 10/6/2022 - Πηγή: iPop

Η star παντρεύτηκε τον αγαπημένο της την Πέμπτη, 7 μήνες μετά την άρση του καθεστώτος κηδεμονίας της, ενώ κατά τη διάρκεια του γάμου εισέβαλε ο πρώην της Britney Spears και τελικά ο ίδιος συνελήφθη.

Συγκεκριμένα, ο Jason Alexander,

με τον οποίο η Spears είχε μείνει παντρεμένη για 55 ώρες το 2004, εισέβαλε στον γάμο με τον Sam, ο οποίος έγινε στο Λος Άντζελες σε στενό κύκλο, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο Jason έκανε live μέσω Instagram καθώς προσέγγιζε τους άνδρες ασφαλείας, ενώ περιφερόταν σε ένα σημείο που φαινόταν διακοσμημένο, αλλά άδειο, και υποστήριζε ότι η star τον είχε καλέσει στον γάμο της. 

«Είναι η πρώτη σύζυγός μου, η μόνη σύζυγός μου. Είμαι ο πρώτος της σύζυγος. Είμαι εδώ για να μπω στον γάμο», έλεγε ο ίδιος. 

Τελικά, ο πρώην της Britney Spears, Jason Alexander, συνελήφθη με ένταλμα για άλλη κομητεία, όπως ανέφερε η αστυνομία της κομητείας Βεντούρα. 

Η Spears και ο τωρινός της σύζυγος γνωρίστηκαν το 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το Slumber Party.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2021 και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο του παιδί. Δυστυχώς, λίγο αργότερα, οι δυο τους έκαναν γνωστό ότι η Britney Spears απέβαλε.

Britney vs Spears: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του Netflix αποκαλύπτει τη βαθιά και σκοτεινή ιστορία της Britney

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρώην της Britney Spears εισέβαλε στον γάμο με τον Sam Asghari και συνελήφθη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Britney Spears,Sam Asghari