Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, με 10.000 ευρώ εγγύηση

19:53 2/9/2021 - Πηγή: iPop

Με απόφαση του εισαγγελέα και του ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την απολογία του, χωρίς να έχει κανέναν περιοριστικό όρο, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 10.000 ευρώ.

O ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού απολογήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, έπειτα απ’ την καταγγελία για ομαδικό βιασμό σε βάρος 17χρονης. Το 17χρονο κορίτσι κατήγγειλε επίσημα στις αρχές ότι ο Σεμέδο την βίασε, ενώ είχε προηγηθεί βιασμός της από έναν Νιγηριανό φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απολογία

του Ρούμπεν Σεμέδο διήρκησε 2,5 ώρες και ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση. Ειδικότερα, φέρεται να υποστήριξε ότι η κοπέλα πήγε οικειοθελώς στο σπίτι του και είπε ότι είχε αποκρύψει ότι είναι ανήλικη.

Η ανακρίτρια αλλά και ο εισαγγελέας εκτίμησαν ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις το νόμου, προκειμένου να προφυλακιστεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Λίγο πιο πριν, η 17χρονη που τον κατήγγειλε για τον ομαδικό βιασμό, κατέθεσε στην ανακρίτρια κάτω από άκρα μυστικότητα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 17χρονου κοριτσιού, ο ποδοσφαιριστής την μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και υπήρξε θύμα βιασμού και από τους δύο κατηγορούμενους. Την επόμενη ημέρα, η 17χρονη μίλησε στη μητέρα της, με την οποία στη συνέχεια μετέβη στο ΑΤ Βύρωνα.

«Επειδή είχα καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, πήγα σε ένα από τα υπνοδωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκα. Λίγο αργότερα εισήλθε σε αυτό ο δεύτερος κατηγορούμενος και εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάστασή μου με εξανάγκασε σε συνουσία. Λίγη ώρα αργότερα και αφού έφυγε μπήκε στο ίδιο δωμάτιο ο Σεμέδο ο οποίος αφού κλείδωσε την πόρτα με ανάγκασε και εκείνος σε συνουσία», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Ρούμπεν Σεμέδο αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους, με 10.000 ευρώ εγγύηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα