Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές κι αυτοί είναι οι λόγοι!

20:43 30/8/2020 - Πηγή: iPop

Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο; Αξίζει πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζεις και σου έχουμε όλους τους λόγους που θα σε πείσουν να πάρεις άδεια τον Σεπτέμβρη. 

Μπορεί να έχεις συνηθίσει να κάνεις διακοπές τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο, όμως τον Σεπτέμβρη ίσως να αξίζουν λίγο παραπάνω οι διακοπές σου. Για την ακρίβεια ίσως περάσεις ακόμα πιο ωραία και οι λόγοι είναι πολλοί.

Γιατί να κάνεις διακοπές τον Σεπτέμβριο;

Έχει λιγότερο κόσμο 

Φυσικά και το ότι τον Σεπτέμβρη έχει πολύ λιγότερο κόσμο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, για να μην πούμε ότι είναι και το πιο σημαντικό.

Ειδικά αν θες να πας σ’ έναν τουριστικό προορισμό είναι προτιμότερο να το κάνεις είτε αρχές του Καλοκαιριού είτε αρχές Φθινοπώρου. Άσε που θα γλιτώσεις και το κυνήγι της ξαπλώστρας!

Pexels

Πώς θα περάσεις καλά στις διακοπές σου; Βρήκαμε τη λύση! 

Ίσως βρεις πιο οικονομική διαμονή 

Μπορεί η σεζόν να συνεχίζεται, όμως είναι πολύ πιθανό να βρεις καλύτερες τιμές τον Σεπτέμβρη σε σχέση με τον Ιούλιο και τον Αύγουστο και σ’ αυτό φυσικά παίζει ρόλο και πάλι ότι δεν βρισκόμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού αυτή την περίοδο. Φυσικά και οι καλύτερες τιμές δεν ισχύουν παντού, θέλει πολύ ψάξιμο και υπομονή, όμως σίγουρα θα δεις διαφορά και στη διαμονή και στη διατροφή.

Απολαμβάνεις περισσότερες ανέσεις, καλύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα 

Λιγότερος κόσμος, όπως είπαμε, άρα και περισσότερες ανέσεις, καλύτερη εξυπηρέτηση και καλύτερη ποιότητα σε όλα, είτε πρόκειται για διαμονή, είτε για φαγητό κι εστίαση εν γένει. Θα παραγγέλνεις και δεν θα αργεί μία ώρα το φαγητό, οι ξενοδόχοι θα αφιερώσουν περισσότερη ώρα στο να σε κατατοπίσουν σε ό,τι χρειάζεσαι και ό,τι θες θα ‘ναι πιο γρήγορα κι εύκολα στη διάθεσή σου.

Unsplash/ Vu Thu Giang

Έχει επίσης πολύ καλό καιρό 

Για να πας καλοκαιρινές διακοπές δεν χρειάζεσαι απαραίτητα Καλοκαίρι, αλλά καλό καιρό. Τον Σεπτέμβρη ο καιρός συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ζεστός κι έτσι μπορείς να κάνεις άνετα τα μπάνια σου. Γιατί όχι;

Άσε που η αίσθηση του να κάνεις διακοπές, ενώ οι άλλοι γυρνάνε στη δουλειά σίγουρα θα σου αρέσει! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Νομίζεις πως τελείωσαν οι διακοπές; 5 tips για να τις κρατήσεις λίγο ακόμα κοντά σου!

Photo: Unsplash/ Glen Jackson

Το άρθρο Ο Σεπτέμβριος είναι ο καλύτερος μήνας για διακοπές κι αυτοί είναι οι λόγοι! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα