Οι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση που μπορούν να δώσουν μία νέα οπτική σε κάθε χώρο του σπιτιού σου

17:33 25/4/2021 - Πηγή: iPop

Το χρώμα στη διακόσμηση πολλές φορές είναι το άλφα και το ωμέγα! Οι συνδυασμοί των χρωμάτων είναι μία διαδικασία η οποία μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σου. Το χρώμα μπορεί να καθορίσει την οπτική οποιουδήποτε θεατή και να διαμορφώσει τις αντιλήψεις του. Είτε μονοχρωματικό, φωτεινό, δροσερό, ζεστό ή συμπληρωματικό, όλες οι αποχρώσεις παίζουν ρόλο στο design. Οι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση είναι αμέτρητοι, γι’ αυτό εμείς συγκεντρώσαμε τους πιο όμορφους! Κάθε παλέτα χρωμάτων είναι εμπνευσμένη από τις εικόνες του

Shutterstock.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση που θα ανανεώσουν το σπίτι σουΜονοχρωματικοί συνδυασμοί χρωμάτων

Οι μονοχρωματικές παλέτες αποτελούνται από μία απόχρωση και στη συνέχεια επεκτείνονται με τις αποχρώσεις και τους τόνους της απόχρωσης. Προσθέτοντας μαύρο, λευκό ή γκρι σε ένα χρώμα, μπορείς να δημιουργήσεις μια σταθερή παλέτα χρωμάτων που είναι ευέλικτη και εύκολη στα μάτια.

Ροζ άνετη και ουδέτερη παλέτα

Philipp Shuruev

Ζεστές κίτρινες αποχρώσεις

Gluiki

Το κίτρινο χρώμα και οι αποχρώσεις του θυμίζουν τον ήλιο. Αυτή η παλέτα χρωμάτων μπορεί να τραβήξει την προσοχή του θεατή ή να δημιουργήσει ωραίες αντιθέσεις στη διακόσμηση.

Πράσινο της μέντας

FlashMovie

Μπλε παλέτα χρωμάτων

Patiwat Sariya

Οι κάκτοι και τα παχύφυτα είναι μια δύναμη της φύσης με ήρεμες και διασκεδαστικές μπλε ή πράσινες αποχρώσεις που μπορούν να λειτουργήσουν ως τέλεια έμπνευση χρωμάτων για οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου!

Καφέ αποχρώσεις δυτικής ένδυσης

Bogdan Sonjachnyj

Αποχρώσεις του τριαντάφυλλου

GilmanshinΣυνδυασμοί χρωμάτων

Τα πιο δροσερά χρώματα αποτελούνται από μπλε, πράσινο και μοβ, εκπέμποντας γαλήνη και χαλάρωση. Ενσωματώνοντας αυτά τα χρώματα στη διακόσμησή σου, μπορείς να πετύχεις μία ήρεμη ατμόδφαιρα. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται καλά με θερμότερες αποχρώσεις για να παρέχουν αντίθεση.

Καφέ και πράσινοι τόνοι χρωμάτων

Nella

Μπλε και ροζ

Zaksheuskaya

Μοβ και μπεζ

Karpenkov Denis

Κίτρινο και μπλε

dinkaspell

Τα περίπλοκα μοτίβα καλειδοσκόπιων επικρατούν ως παγκόσμια τάση. Προέρχονται από διεθνείς πολιτισμούς και είναι ιδανικά για φόντο με συμμετρικά και απρόσκοπτα χαρακτηριστικά.

Φυσικές αποχρώσεις μάρμαρου

marbleszone.com

Τα ευαίσθητα και δελεαστικά χαρακτηριστικά της τάσης Natural Luxury μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε χώρο. Προσθέστε ένα άγγιγμα πολυτέλειας στο σπίτι σας ενσωματώνοντας αυτές τις εκθαμβωτικές λεπτομέρειες.

Οι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση είναι αμέτρητοι και οι επιλογές απεριόριστες. Ανακάλυψε μία νέα προοπτική σε κάθε χώρο του σπιτιού σου παίζοντας απλά με τα χρώματα!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι χρωματικοί συνδυασμοί στη διακόσμηση που μπορούν να δώσουν μία νέα οπτική σε κάθε χώρο του σπιτιού σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα