Οι επίσημες φωτογραφίες απ’ τον γάμο Brooklyn Beckham- Nicola Peltz είναι σαν να βγήκαν από παραμύθι!

12:00 11/4/2022 - Πηγή: iPop

Παραμυθένιες είναι οι φωτογραφίες απ’ τον γάμο Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: Η όμορφη ξανθιά star συνάντησε τον γοητευτικό νεαρό, και το love story τους θα μπορούσε να είναι ένα παραμύθι του 21ου αιώνα!

Η Nicola φόρεσε Valentino Haute Couture για να παντρευτεί τον Brooklyn Beckham στη βίλα της οικογένειάς

της στο Palm Beach της Φλόριντα. Η μητέρα της έβαλε ένα «ματάκι» ως φυλαχτό, μαζί με ένα μήνυμα που έραψε στο νυφικό η ομάδα του οίκου μόδας, με γαλάζια κλωστή. Ο γαμπρός φορούσε custom Dior by Kim Jones.

Λίγο παραπάνω από δύο χρόνια αφότου ο κόσμος έμαθε ότι η Nicola Peltz, κόρη του δισεκατομμυριούχου επενδυτή Nelson Peltz και του μοντέλου Claudia Heffner, και ο Brooklyn Beckham, γιος της Victoria και του David Beckham, ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους σ’ έναν γάμο όπου παρευρέθηκαν πολλοί αστέρες για να τους τιμήσουν, μαζί φυσικά με τους οικείους τους.

Φωτογραφίες απ’ την στιγμή που ο Brooklyn Beckham έκανε την πρόταση γάμου στην Nicola Peltz

Για τον πρώτο χορό, το ζευγάρι διάλεξε το «Only Fools Rush In» και είχαν ζητήσει από τους καλεσμένους να κάνουν δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση, για την παροχή βοήθειας σε γυναίκες, κορίτσια, οικογένειες και ηλικιωμένους στην Ουκρανία.

«Κύριος και κυρία Peltz Beckham», έγραψαν και οι δύο στους λογαριασμούς τους στο Instagram, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη εικόνα από τον γάμο. Οι γονείς του Brooklyn δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία να συγχαρούν το ζευγάρι και να καλωσορίσουν κι επίσημα την Nicola στην οικογένεια.

Οι φωτογραφίες απ’ τον γάμο Brooklyn Beckham- Nicola Peltz: View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

View this post on Instagram

A post shared by @brooklynbeckham

View this post on Instagram

A post shared by

Keywords
Τυχαία Θέματα