Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συγκλονίζουν: Μια φυγή και μια εγκυμοσύνη

20:05 25/2/2021 - Πηγή: iPop

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες δεν έχουν τελειωμό… Τις επόμενες μέρες ορισμένα σκηνικά αναμένεται να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Η Σοφούλα θα ανακαλύψει πόσο επικίνδυνος είναι ο Βόσκαρης και θα προσπαθήσει να φύγει κρυφά, ενώ την ίδια στιγμή η Πηνελόπη θα ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, σκορπίζοντας χαρά στο σπίτι των Σεβαστών. Ελένη και Λάμπρος πρόκειται να παντρευτούν, σε μια απ’ τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Διάβασε όσα αναφέρει το spoiler για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες:

Όπως γράφει “Tv o’clock” και η Σοφία

Τσίρκα, η Σοφούλα έχοντας καταλάβει πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο Βόσκαρης, αποφασίσει να το σκάσει κρυφά. Ωστόσο, γίνεται αντιληπτή και τα σχέδιά της ανατρέπονται.

Την ίδια στιγμή, τόσο στο σπίτι των Σεβαστών, όσο και στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη έχουμε χαρές, αφού από τη μία πλευρά η Πηνελόπη ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, ενώ από την άλλη η Ελένη παντρεύεται τον Λάμπρο. Τι και αν η σχέση τους πέρασε από 40 κύματα, οι δυο τους κατάφεραν να επισφραγίσουν την αγάπη τους.

Η επίσκεψη του Βόσκαρη μαζί με τη Σοφούλα στο σπίτι των πεθερικών τους ανησυχεί την Παγώνα και τον Τόλλια, αφού παρατηρούν μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης τους. Το ίδιο αναστατωμένος φαίνεται να είναι και ο Μελέτης, όταν μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης, καθώς συνειδητοποιεί πως την έχασε για πάντα.

Ανάμεσα στις άλλες εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, η Δρόσω με τον Κωνσταντή εξακολουθούν να βρίσκονται κρυφά και να απολαμβάνουν τον έρωτά τους, ενώ στο Διαφάνι καταφθάνουν η Μαντάμ Κούλα μαζί με τον Νώντα, προκειμένου να γνωρίσουν τους κατοίκους του χωριού.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες συγκλονίζουν: Μια φυγή και μια εγκυμοσύνη εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα