Οι γερασμένοι… celebrities μέσω Faceapp κλέβουν τις εντυπώσεις! | Photos

10:14 17/7/2019 - Πηγή: iPop

Το Faceapp είναι η νέα τάση, η νέα πρόκληση που κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες στα social media. Σίγουρα θα το έχεις πετύχει κάπου μπροστά σου ή μπορεί ήδη να έχεις δει πως θα είσαι σε 50 χρόνια από τώρα….

Κι όταν οι celebrities κάνουν το Faceapp, τότε το αποτέλεσμα γίνεται viral και σίγουρα είναι πολύ αστείο. Άλλωστε ποιος δεν θα ήθελε να δει τον Sam Smith

ή τον Gordon Ramsay σε πολύ μεγάλη ηλικία…;;

Κι έχουμε αρκετές τέτοιες φωτογραφίες όπως θα δεις παρακάτω.

Τι είναι, όμως,το Faceapp που έχει γίνει της μόδας;

Για εκείνους που πιθανόν να μη το γνωρίζουν το Faceapp είναι μια εφαρμογή μέσω της οποίας μπορεί ο χρήστης να κάνει μετατροπές σε φωτογραφίες με διάφορα χαρακτηριστικά κάθε φορά. Το πλέον δημοφιλές χαρακτηριστικό που έχει «εξαπλωθεί» παντού στο διαδίκτυο και είναι πολύ διασκεδαστικό είναι η μετατροπή ενός προσώπου σε γερασμένο. Δηλαδή, το συγκεκριμένο feature σου δείχνει πώς θα μοιάζεις στα βαθιά γεράματα και το αποτέλεσμα μερικές φορές είναι λίγο creepy.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το ποιος ξεκίνησε το Faceapp Challenge αλλά οι άνθρωποι ποστάρουν παντού τέτοιες γερασμένες φωτογραφίες και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Ο διάσημοι, όμως, δεν θα μπορούσαν να ξεφύγουν από αυτή τη μάστιγα, αφού η αλήθεια είναι πως η περιέργεια είναι μεγάλη και όλοι λίγο-πολύ θέλουν να δουν πώς θα μοιάζουν στα 70, 80 κοκ.

Ο Sam Smith τώρα είναι μόλις 27 ετών… όταν γεράσει όμως πώς θα μοιάζει;;; «Παππούς ή γιαγιά; Θα επιλέξω και τα δύο», γράφει στη φωτογραφία που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

Grandpa or Grandma?

Keywords
Τυχαία Θέματα