Οι γρίφοι που χρειάζεσαι σήμερα για να δουλέψει το μυαλό σου

19:40 5/12/2019 - Πηγή: iPop

Το μυαλό σου, όσο περισσότερο το εξασκείς, τόσο πιο δυνατό γίνεται! Γι’ αυτό κι εμείς διαλέξαμε μερικούς γρίφους για να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει τώρα και να δώσεις τη σωστή απάντηση! Οι γρίφοι που περιλαμβάνονται σ’ αυτό το τεστ μοιάζουν περισσότερο με λογικές ερωτήσεις παρά με γρίφους!

Για να τους απαντήσεις σωστά, δεν χρειάζεται να έχεις γνώσεις πυρηνικής φυσικής, απλά να βάλεις λίγο το μυαλό σου να δουλέψει και να απαντήσεις λογικά.

Υπάρχουν άραγε παγίδες ή χρειάζεται απλά να σκεφτείς λογικά και να διαβάσεις

πολύ προσεκτικά την εκφώνηση της κάθε ερώτησης; Εμείς κάναμε το τεστ και διαπιστώσαμε ότι η λογική απάντηση που μας ήρθε στο μυαλό ήταν σχεδόν πάντα και η σωστή. Μήπως να ακολουθήσεις κι εσύ αυτή τη συμβουλή;

Οι γρίφοι που θα εξασκήσουν το μυαλό σου:

Tip πριν ξεκινήσεις: Σκέψου πολύ καλά πριν απαντήσεις, αλλά μην κάτσεις 10 λεπτά πάνω από κάθε ερώτηση, η απάντησή της είναι πολύ πιο απλή απ’ ό,τι νομίζεις! Απλά διάβασε δύο φορές την εκφώνηση πριν κάνεις την επιλογή σου.

Σου άρεσε το κουίζ; Δες εδώ περισσότερους δύσκολους γρίφους που θα εξασκήσουν το μυαλό σου!

Τι μπορείς άλλο μπορείς να κάνεις, όμως, για να ακονίσεις το μυαλό σου;Εξάσκησε τη δημιουργικότητα σου: Πώς θα το κάνεις; Ο τρόπος είναι απλός! Θα σταματήσεις να επαναπαύεσαι και θα ψάχνεις δημιουργικές ασχολίες. Μπορείς να αρχίσεις τις χειροτεχνίες ή ακόμα και να παίζεις παιχνίδια.Παίξε με την μνήμη σου: Σκέψου το παρελθόν μίλησε με φίλους και προσπάθησε να θυμηθείς λεπτομέρειες που έχεις ξεχάσει. Φυσικά μην αγχώνεσαι! Είναι πολύ λογικό με την πάροδο των χρόνων να αφήνεις μερικά πράγματα πίσω.Γυμνάσου: Η γυμναστική είναι ένας πολύ απλός και παράλληλα δραστικός τρόπος να ακονίσεις το μυαλό σου είναι να ξεκινήσεις τη γυμναστική. Χωρίς καν να το καταλάβεις, θα δεις αποτελέσματα και μάλιστα πιο άμεσα απ΄όσα φαντάζεσαι.Δες ακόμα:

5 γρίφοι για να εξασκήσεις το μυαλό σου στα γρήγορα

Το άρθρο Οι γρίφοι που χρειάζεσαι σήμερα για να δουλέψει το μυαλό σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα