Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “The Crown” και η αναβίωση του διάσημου ταξιδιού στην Ιταλία

16:14 17/10/2021 - Πηγή: iPop

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από την 5η σεζόν του “The Crown” του Netflix με τους θαυμαστές της σειρά να ανυπομονούν για την πρεμιέρα του τον Νοέμβριο του 2022. Η νέα σεζόν θα παρουσιάσει την σχέση του Καρόλου και της Diana καθώς και τα θέματα που απασχολούν τη βασιλική οικογένεια τη δεκαετία του 1990.

The Crown:

Δες πώς θα είναι ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Diana στα νέα επεισόδια της σειράς

Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “The Crown”

Τα νέα στιγμιότυπα δείχνουν την Elizabeth Debicki να ενσαρκώνει την αείμνηστη Πριγκίπισσα της Ουαλίας και τον Dominic West στον ρόλο του Καρόλου. Οι δυο τους ανέλαβαν τους ρόλους της Emma Corrin και του Josh O’Connor, αντίστοιχα. Η Debicki, 31 ετών, φοράει ένα πολύχρωμο λουλουδάτο φόρεμα και γυαλιά ηλίου θυμίζοντας πολύ την Diana ενώ ο West, 51 ετών, φοράει ένα μπλε κοστούμι παριστάνοντας τον κληρονόμο του θρόνου.

Οι δύο ηθοποιοί φαινομενικά πως αναβιώνουν το περιβόητο ταξίδι στην Ιταλία που έκαναν η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας το 1991 μαζί με τους γιους τους William και Χάρη, διακοπές προς τιμήν της 10χρονης επετείου του γάμου τους. Η 5η σεζόν θα εξιστορήσει την απόσχιση της Ουαλίας το 1992, την κατάρρευση του γάμου τους και τον θάνατο της Diana το 1997.

Child actors Timothee Sambor, 11, and Teddy Hawley, seven, who play Prince William and Prince Harry, respectively were also spotted

Read more: https://t.co/I3A2FH77T2 pic.twitter.com/q2hoM6GByD

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) October 13, 2021

Princess Diana and Prince Charles actors Elizabeth Debicki and Dominic West were seen filming new scenes for The Crown series 5 in Palma de Mallorca

Read more: https://t.co/I3A2FH77T2 pic.twitter.com/XJ6b7dhetq

Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) October 13, 2021 Η ιστορία του ταξιδιού στην Ιταλία

Πρόκειται για το ταξίδι που σηματοδότησε την αρχή του τέλους για την σχέση του ζευγαριού. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Νταϊάνα ήταν δυστυχισμένη, αφού είχε ήδη μιλήσει για τις δυσκολίες στον γάμο της με τον βιογράφο Άντριου Μόρτον. Παρά τον διαλυμένο γάμο, η οικογένεια συγκεντρώθηκε στο γιοτ «Αλεξάντρα» του Κάρολου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Οι νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του “The Crown” και η αναβίωση του διάσημου ταξιδιού στην Ιταλία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα